Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MECHICO PIAHOR POPOLU
Egipt Tactiek onlywin
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
45.6 gemiddelde waardering 49.3
redelijk Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


12e minuut.
Kajdas rent richting de bal. Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Pascu met een sublieme pass. Danić is nu in balbezit. Danić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - PIAHOR POPOLU 0:1

13e minuut.
Chusak rent richting de bal. Kuchczyński begaat een overtreding. Chusak raakt geblesseerd tijdens het duel. Pascu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Csapó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Csapó krijgt een gele kaart. Sawczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sawczuk neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

23e minuut.
Sawczuk kopt de bal weg. Daar is Danić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csapó. Danić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Danić kan niet meer verder spelen. Toledo komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Filemon probeert de bal aan de voet te houden. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński geeft een lange en hoge pass. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MECHICO 47%, PIAHOR POPOLU 53%.
MECHICO - PIAHOR POPOLU 0:1

52e minuut.
Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Volnerman de bal. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chorgoliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai onderschept slim de pass. Szántai geeft een hoge lob. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Chusak passt de bal met de wreef. Szántai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai geeft een hoge lob. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - PIAHOR POPOLU 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MECHICO 44%, PIAHOR POPOLU 56%.
MECHICO - PIAHOR POPOLU 0:2