Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarna WC Wild Warriors
Normal Tactiek 3-5-2 modify
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 48.8
waardeloos Schieten solide
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Laps speelt de bal door. Kabanec is nu in balbezit. Fon rent richting de bal. Fon draait met de bal, schiet en ... Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:1

6e minuut.
Gärtner is nu in balbezit. Gärtner passt de bal in één keer door. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz passt de bal zonder na te denken. Fon is nu in balbezit. Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:2

8e minuut.
Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski rent richting de bal. Goździejewski passt de bal zonder na te denken. Gärtner geeft een lange en hoge pass. Fon krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Perez Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Fon heeft problemen om de bal te vangen. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:3

11e minuut.
Laps met de inworp. Klungelig pakt Goździejewski de bal. Goździejewski met een sublieme pass. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Kabanec is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laps neemt de hoekschop. Kabanec krijgt zijn hoofd ertegen. Kruk probeert de bal aan de voet te houden. Rajtuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Inworp. Goździejewski met een snelle inworp. Laps is nu in balbezit. Laps geeft de bal voor. Fon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:4

16e minuut.
Laps met de inworp. Gärtner rent richting de bal. Gärtner passt de bal met de wreef. Kabanec rent richting de bal. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:5

17e minuut.
Gardner passt de bal in één keer door. Goździejewski met een sublieme pass. Lisek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner met een sublieme pass. Fon rent richting de bal. Fon haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:6

24e minuut.
Perez Sáenz met een sublieme pass. Fon heeft problemen om de bal te vangen. Fon met een sublieme pass. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Moustogiannis passt de bal met de wreef. Gärtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtner passt de bal met de wreef. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fon heeft problemen om de bal te vangen. Fon passt de bal in één keer door. Krysztofiak is nu in balbezit. Kabanec verovert de bal door een tackle van achteren. Kabanec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:7

31e minuut.
Gärtner speelt de bal door. Kabanec rent richting de bal. Kabanec passt de bal in één keer door. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gärtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtner passt de bal met de wreef. Goździejewski speelt de bal door. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Laps probeert naar een medespeler te passen. Goździejewski met een sublieme pass. Fon rent richting de bal. Fon schiet op doel. Krysztofiak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gärtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtner geeft de bal voor. Daar is Kruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fon is nu in balbezit. Fon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Perez Sáenz met een snelle inworp. Gärtner geeft een lange en hoge pass. Fon rent richting de bal. Fon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:8

39e minuut.
Daar is Kruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärtner probeert naar een medespeler te passen. Fon is nu in balbezit. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rajtuz trapt de bal weg. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:9

42e minuut.
Crisinel rent richting de bal. Crisinel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kabanec de bal. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gärtner passt de bal met de wreef. Fon rent richting de bal. Fon passt de bal zonder na te denken. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:10

45e minuut.
Sieradzki speelt de bal door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec onderschept slim de pass. Fon rent richting de bal. Fon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarna WC 80%, Wild Warriors 20%.
Czarna WC - Wild Warriors 0:10

49e minuut.
Perez Sáenz passt de bal zonder na te denken. Gärtner probeert naar een medespeler te passen. Kabanec controleert de bal met de borst. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon schiet op doel. Rajtuz bokst de bal weg. Kabanec rent richting de bal. Kabanec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps verovert de bal door een tackle van achteren. Laps probeert naar een medespeler te passen. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Gärtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner met een sublieme pass. Kabanec rent richting de bal. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gardner passt de bal in één keer door. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz passt de bal zonder na te denken. Fon is nu in balbezit. Fon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Doeltrap. Gerlo komt het veld opgelopen. Hugheѕ komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kiszczak geeft een lange en hoge pass. Gerlo heeft problemen om de bal te vangen. Gerlo geeft een lange en hoge pass. Hugheѕ maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kruk rent richting de bal. Gärtner verovert de bal door een tackle van achteren. Gärtner probeert naar een medespeler te passen. Hugheѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugheѕ draait met de bal, schiet en ... Rajtuz bokst de bal weg. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:11

66e minuut.
Dyluś speelt de bal door. Klungelig pakt Sieradzki de bal. Hugheѕ is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lípa komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Məmmədbəyov probeert naar een medespeler te passen. Lípa is nu in balbezit. Lípa geeft een lange en hoge pass. Hugheѕ rent richting de bal. Hugheѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:12

77e minuut.
Daar is Hugheѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugheѕ passt de bal met de wreef. Kabanec heeft problemen om de bal te vangen. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:13

83e minuut.
Trzpień is nu in balbezit. Kabanec verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Kiszczak zijn tegenspeler op de grond. Kiszczak krijgt een gele kaart. Kabanec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kabanec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hugheѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugheѕ schiet op doel. Rajtuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hugheѕ heeft problemen om de bal te vangen. Hugheѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:14

86e minuut.
Hugheѕ probeert de bal aan de voet te houden. Rajtuz met een sublieme pass. Gärtner met een sublieme pass. Hugheѕ probeert de bal aan de voet te houden. Hugheѕ draait met de bal, schiet en ... Rajtuz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:15

87e minuut.
Dyluś met een sublieme pass. Sieradzki heeft problemen om de bal te vangen. Hugheѕ is nu in balbezit. Hugheѕ geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kabanec rent richting de bal. Kabanec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:16

90e minuut.
Lípa rent richting de bal. Lípa geeft de bal voor. Hugheѕ rent richting de bal. Hugheѕ haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Wild Warriors 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarna WC 85%, Wild Warriors 15%.
Czarna WC - Wild Warriors 0:17