Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ML System United Imperia Calcio
5-1-2-2 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 40.8
very good Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Kozić is nu in balbezit. Brejza verovert de bal door een tackle van achteren. Brejza met een sublieme pass. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Finello bokst de bal weg.

4e minuut.
Labaka Zurriarain is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parreira. Labaka Zurriarain raakt geblesseerd tijdens het duel. Fekhi met een snel genomen vrije trap. Gromczak kopt de bal weg. Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbüken schiet op doel. Prakapovich probeert de bal aan de voet te houden. Bryl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Gromczak onderschept slim de pass. Gromczak geeft een lange en hoge pass. Brejza kopt de bal weg. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Finello met een sublieme pass. Parreira is nu in balbezit. Parreira geeft de bal voor. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Finello bokst de bal weg.

21e minuut.
Kozić verovert de bal door een tackle van achteren. Kozić speelt de bal door. Labaka Zurriarain speelt de bal door. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Parreira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abbott komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Prakapovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień verovert de bal door een tackle van achteren. Belbüken is nu in balbezit. Belbüken schiet op doel. Bryl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Imperia Calcio 0:1

43e minuut.
Csörgő geeft de bal voor. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain passt de bal met de wreef. Belbüken rent richting de bal. Belbüken geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 48%, Imperia Calcio 52%.
ML System United - Imperia Calcio 0:1

47e minuut.
Kozić is nu in balbezit. Roberts onderschept slim de pass. Roberts passt de bal met de wreef. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ML System United - Imperia Calcio 1:1

52e minuut.
Mihuţ speelt de bal door. Brejza is nu in balbezit. Brejza geeft een hoge lob. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein schiet op doel. Finello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Šepelj passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brejza de bal. Brejza speelt de bal door. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Csörgő geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brejza met de inworp. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Finello met een harde bal richting middenveld. Mihuţ kopt de bal weg. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Imperia Calcio 2:1

78e minuut.
Abbott is nu in balbezit. Abbott geeft de bal voor. Daar is Csörgő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein schiet op doel. Finello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Imperia Calcio 3:1

82e minuut.
Brejza kopt de bal weg. Dehnstein is nu in balbezit. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Finello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Imperia Calcio 4:1

86e minuut.
Krzewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Csörgő is nu in balbezit. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein schiet op doel. Finello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Imperia Calcio 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 41%, Imperia Calcio 59%.
ML System United - Imperia Calcio 5:1