Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team 1313 BACA Team
moja 442a Tactiek fff
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Rieder verovert de bal door een tackle van achteren. Rieder geeft een lange en hoge pass. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap. Ilyas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BACA Team 1:0

6e minuut.
Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac passt de bal in één keer door. Minh Thiện rent richting de bal. Szerszunowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sabaa verovert de bal door een tackle van achteren. Sabaa geeft een hoge lob. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BACA Team 2:0

13e minuut.
Tekelenburg onderschept slim de pass. Tapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapani passt de bal in één keer door. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Szwaja met een sublieme pass. Maceo heeft problemen om de bal te vangen. Tapani met een sublieme pass. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen draait met de bal, schiet en ... Spori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marty geeft een lange en hoge pass. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BACA Team 2:1

23e minuut.
Steinmann controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sabaa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceo haalt uit met een fantastische trap. Spori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drink Team 1313 - BACA Team 2:2

33e minuut.
Pac geeft een hoge lob. Szwaja speelt de bal door. Marty met een sublieme pass. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rieder geeft een hoge lob. Tapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapani probeert naar een medespeler te passen. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel. Spori bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Pruś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruś met een sublieme pass. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... Ilyas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BACA Team 3:2

41e minuut.
Sabaa is nu in balbezit. Sabaa passt de bal in één keer door. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel. Spori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drink Team 1313 - BACA Team 3:3

45e minuut.
Klungelig pakt Tapani de bal. Tapani passt de bal in één keer door. Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BACA Team 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 1313 63%, BACA Team 37%.
Drink Team 1313 - BACA Team 3:4

49e minuut.
Rieder met een sublieme pass. Burhanuddin is nu in balbezit. Burhanuddin passt de bal zonder na te denken. Maceo heeft problemen om de bal te vangen. Maceo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Buitenspel voor Steinmann. Goede buitenspelval van de verdediging. Szwaja maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tekelenburg rent richting de bal. Maceo verovert de bal door een tackle van achteren. Maceo schiet op doel. Spori bokst de bal weg. Daar is Verheyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verheyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BACA Team 3:5

63e minuut.
Cuboni geeft de bal voor. Szerszunowicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szwaja maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Tapani speelt de bal door. Verheyen rent richting de bal. Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen verovert de bal door een tackle van achteren. Verheyen schiet op doel. Spori bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burhanuddin met een snelle inworp. Tapani geeft de bal voor. Verheyen heeft problemen om de bal te vangen. Verheyen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marty is nu in balbezit. Marty haalt uit met een fantastische trap. Spori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Szwaja probeert naar een medespeler te passen. Tapani controleert de bal met de borst. Tapani geeft een hoge lob. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inzaghi geeft de bal voor. Burhanuddin probeert de bal met de borst te controleren. Burhanuddin met een sublieme pass. Maceo rent richting de bal. Maceo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BACA Team 3:6

71e minuut.
Marty met een sublieme pass. Daar is Maceo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapani probeert naar een medespeler te passen. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BACA Team 3:7

79e minuut.
Verheyen kopt de bal weg. Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapani is nu in balbezit. Tapani schiet op doel. Spori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BACA Team 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 1313 68%, BACA Team 32%.
Drink Team 1313 - BACA Team 3:8