Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS SOBPOL The sowers of goals
55555 Tactiek Done
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Iličević speelt de bal door. Butti is nu in balbezit. Butti passt de bal in één keer door. Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Christanval geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cecot trapt de bal weg. Batory is nu in balbezit. Batory passt de bal zonder na te denken. Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Christanval schiet op doel. Cecot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yazalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazalde haalt uit met een fantastische trap. Cecot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Gabbio de bal onder controle te krijgen. Petri geeft de bal voor. Daar is Sobieszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Christanval haalt uit met een fantastische trap. Cecot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Luty passt de bal met de wreef. Kutasi is nu in balbezit. Kutasi met een sublieme pass. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde haalt uit met een fantastische trap. Cecot bokst de bal weg.

26e minuut.
Batory is nu in balbezit. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo geeft de bal voor. Gabbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabbio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gabbio de bal. Gabbio geeft een lange en hoge pass. Hanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bellet kopt de bal weg. Kronta probeert naar een medespeler te passen. Batory probeert naar een medespeler te passen. Yazalde rent richting de bal. Yazalde schiet op doel. Cecot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Hanák rent richting de bal. Inworp. Diodati met een snelle inworp. Hanák rent richting de bal. Hanák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rio probeert naar een medespeler te passen. Gabbio is nu in balbezit. Gabbio passt de bal met de wreef. Hanák rent richting de bal. Hanák haalt uit met een fantastische trap. Torje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kronta is nu in balbezit. Rio verovert de bal door een tackle van achteren. Rio met een sublieme pass. Gabbio is nu in balbezit. Gabbio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Batory rent richting de bal. Batory speelt de bal door. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde draait met de bal, schiet en ... Cecot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - The sowers of goals 0:1

40e minuut.
Yanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Diodati probeert naar een medespeler te passen. Rio is nu in balbezit. Gabbio rent richting de bal. Gabbio haalt uit met een fantastische trap. Torje bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 47%, The sowers of goals 53%.
LKS SOBPOL - The sowers of goals 0:1

54e minuut.
Kronta is nu in balbezit. Kronta geeft een lange en hoge pass. Yazalde rent richting de bal. Yazalde draait met de bal, schiet en ... Cecot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bellet passt de bal zonder na te denken. Batory probeert naar een medespeler te passen. Yazalde rent richting de bal. Yazalde schiet op doel. Cecot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - The sowers of goals 0:2

63e minuut.
Iličević rent richting de bal. Iličević geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yanal de bal onder controle te krijgen. Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Christanval geeft een lange en hoge pass. Cecot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Batory rent richting de bal. Batory probeert naar een medespeler te passen. Butti is nu in balbezit. Butti geeft de bal voor. Christanval springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Yazalde passt de bal zonder na te denken. Yanal is nu in balbezit. Christanval verovert de bal door een tackle van achteren. Butti rent richting de bal. Butti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Butti de bal. Butti probeert naar een medespeler te passen. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde haalt uit met een fantastische trap. Cecot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - The sowers of goals 0:3

77e minuut.
Christanval verovert de bal door een tackle van achteren. Bellet begaat een overtreding. Christanval is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Christanval met een snel genomen vrije trap. Yazalde krijgt zijn hoofd ertegen. Cecot bokst de bal weg.

80e minuut.
Diodati verovert de bal door een tackle van achteren. Diodati met een sublieme pass. Hanák rent richting de bal. Hanák draait met de bal, schiet en ... Torje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - The sowers of goals 1:3

85e minuut.
Hanák is nu in balbezit. Patury bereikt de bal nog maar net als eerste. Patury geeft een hoge lob. Yazalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazalde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Butti probeert naar een medespeler te passen. Batory is nu in balbezit. Batory geeft een lange en hoge pass. Yazalde krijgt zijn hoofd ertegen. Cecot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - The sowers of goals 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 59%, The sowers of goals 41%.
LKS SOBPOL - The sowers of goals 1:4