Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team 1313 Czarne Asy
moja 442a Tactiek Asy Czarne
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten formidable
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Mai probeert naar een medespeler te passen. Pruś rent richting de bal. Pruś probeert naar een medespeler te passen. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz schiet op doel. Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Fornalak geeft een lange en hoge pass. Ciuciła kopt de bal weg. Kahvić rent richting de bal. Kahvić schiet op doel. Spori maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - Czarne Asy 0:1

12e minuut.
Steinmann speelt de bal door. Mai heeft problemen om de bal te vangen. Picollo onderschept slim de pass. Steinmann onderschept slim de pass. Steinmann draait met de bal, schiet en ... Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kahvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvić verovert de bal door een tackle van achteren. Kahvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - Czarne Asy 0:2

17e minuut.
Mai passt de bal in één keer door. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian geeft een hoge lob. Daar is Picollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - Czarne Asy 1:2

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorbian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mai rent richting de bal. Mai geeft een lange en hoge pass. Szerszunowicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Campomaggio is nu in balbezit. Ciuciła rent richting de bal. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Maurer met een sublieme pass. Kahvić is nu in balbezit. Kahvić schiet op doel. Spori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Campomaggio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - Czarne Asy 1:3

35e minuut.
Maurer geeft een lange en hoge pass. Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel passt de bal in één keer door. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Açıkalan is nu in balbezit. Açıkalan geeft een lange en hoge pass. Huertas controleert de bal met de borst. Campomaggio rent richting de bal. Campomaggio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - Czarne Asy 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 1313 54%, Czarne Asy 46%.
Drink Team 1313 - Czarne Asy 1:4

50e minuut.
Tarley geeft een hoge lob. Picollo rent richting de bal. Picollo passt de bal met de wreef. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kudzel kopt de bal weg. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarley krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kudzel met een sublieme pass. Ciuciła rent richting de bal. Tekelenburg onderschept slim de pass. Campomaggio rent richting de bal. Campomaggio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Açıkalan verovert de bal door een tackle van achteren. Açıkalan speelt de bal door. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - Czarne Asy 1:5

70e minuut.
Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła met een sublieme pass. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio draait met de bal, schiet en ... Spori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Fornalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuboni geeft een lange en hoge pass. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Spori probeert naar een medespeler te passen. Kudzel probeert naar een medespeler te passen. Maurer speelt de bal door. Kahvić rent richting de bal. Kahvić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Spori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Maurer kopt de bal weg. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio passt de bal met de wreef. Kahvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Picollo kopt de bal weg. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarley. Tarley krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 1313 55%, Czarne Asy 45%.
Drink Team 1313 - Czarne Asy 1:5