Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cargovia Kargowa ;] BACA Team
new Tactiek fff
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 57.1
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
matig Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Maceo kopt de bal weg. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kishna krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Verheyen passt de bal zonder na te denken. Marty is nu in balbezit. Marty probeert naar een medespeler te passen. Maceo rent richting de bal. Maceo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cargovia Kargowa ;] - BACA Team 0:1

13e minuut.
Marty is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marty zal de hoekschop nemen. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Marty passt de bal met de wreef. Szwaja heeft problemen om de bal te vangen. Szwaja geeft een lange en hoge pass. Maceo rent richting de bal. Maceo haalt uit met een fantastische trap. Bošnjaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Burhanuddin kopt de bal weg. Tapani controleert de bal met de borst. Tapani met een sublieme pass. Maceo is nu in balbezit. Maceo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Verheyen rent richting de bal. Verheyen passt de bal in één keer door. Marty is nu in balbezit. Marty geeft een hoge lob. Maceo springt en kopt de bal. Bošnjaković bokst de bal weg.

25e minuut.
Grygiel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burhanuddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maceo rent richting de bal. Maceo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Câmpeanu speelt de bal door. Marie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabaa. Sabaa krijgt een gele kaart. Marie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Marty is nu in balbezit. Marty probeert naar een medespeler te passen. Tapani met een sublieme pass. Verheyen rent richting de bal. Verheyen haalt uit met een fantastische trap. Bošnjaković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Tapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapani passt de bal in één keer door. Verheyen rent richting de bal. Verheyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cargovia Kargowa ;] - BACA Team 0:2

40e minuut.
Marty geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maceo de bal. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceo schiet op doel. Paal! Burhanuddin geeft een lange en hoge pass. Verheyen springt en kopt de bal. Bošnjaković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kishna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabaa onderschept slim de pass. Sabaa geeft een lange en hoge pass. Kranevitter is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cargovia Kargowa ;] - BACA Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cargovia Kargowa ;] 71%, BACA Team 29%.
Cargovia Kargowa ;] - BACA Team 0:3

56e minuut.
Daar is Câmpeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabaa is nu in balbezit. Sabaa passt de bal zonder na te denken. Burhanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanuddin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Marie met de inworp. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu geeft een hoge lob. Szabics springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Groeneveld komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cargovia Kargowa ;] 72%, BACA Team 28%.
Cargovia Kargowa ;] - BACA Team 0:3