Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS łada Biłgoraj The sowers of goals
ŁADA Tactiek ATT
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 46.3
adequate Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Petri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobotka met de inworp. Lincar rent richting de bal. Lincar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Batory is nu in balbezit. Batory passt de bal met de wreef. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde haalt uit met een fantastische trap. Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - The sowers of goals 0:1

30e minuut.
Kutasi is nu in balbezit. Kutasi geeft een lange en hoge pass. Yazalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazalde schiet op doel. Parejro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - The sowers of goals 0:2

33e minuut.
Batory geeft de bal voor. Kutasi met een sublieme pass. Klungelig pakt Gawlak de bal. Starowicz is nu in balbezit. Starowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yazalde heeft problemen om de bal te vangen. Yazalde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - The sowers of goals 0:3

43e minuut.
Starowicz kopt de bal weg. Butti rent richting de bal. Butti passt de bal met de wreef. Yazalde rent richting de bal. Yazalde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 53%, The sowers of goals 47%.
BKS łada Biłgoraj - The sowers of goals 0:3

51e minuut.
Lincar rent richting de bal. Batory onderschept slim de pass. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - The sowers of goals 0:4

63e minuut.
Turtă onderschept slim de pass. Turtă passt de bal zonder na te denken. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde haalt uit met een fantastische trap. Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yazalde heeft problemen om de bal te vangen. Hénon verovert de bal door een tackle van achteren. Hénon geeft een hoge lob. Pietrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzyk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - The sowers of goals 1:4

72e minuut.
Kutasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batory rent richting de bal. Batory passt de bal met de wreef. Kutasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutasi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parejro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă passt de bal zonder na te denken. Yazalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazalde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă passt de bal in één keer door. Yazalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazalde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - The sowers of goals 1:5

86e minuut.
Gawlak met een snelle inworp. Pietrzyk rent richting de bal. Kronta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietrzyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pietrzyk kan niet meer verder spelen.

90e minuut.
Kutasi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Turtă de bal. Turtă probeert naar een medespeler te passen. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - The sowers of goals 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 69%, The sowers of goals 31%.
BKS łada Biłgoraj - The sowers of goals 1:6