Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Asy BACA Team
Asy Czarne Tactiek fff
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
56.4 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Kahvić rent richting de bal. Rieder verovert de bal door een tackle van achteren. Rieder geeft een lange en hoge pass. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel. Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Inworp. Marty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ščuka rent richting de bal. Verheyen verovert de bal door een tackle van achteren. Verheyen schiet op doel. Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tapani onderschept slim de pass. Tapani geeft de bal voor. Klungelig pakt Açıkalan de bal. Maceo rent richting de bal. Maceo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sabaa geeft een lange en hoge pass. Burhanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanuddin passt de bal zonder na te denken. Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Asy 57%, BACA Team 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarne Asy - BACA Team 0:0

50e minuut.
Tapani is nu in balbezit. Ebel verovert de bal door een tackle van achteren. Szwaja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ebel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ebel kan niet meer verder spelen.

51e minuut.
Sabaa passt de bal zonder na te denken. Burhanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanuddin passt de bal met de wreef. Maceo rent richting de bal. Maceo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rieder met de inworp. Marty is nu in balbezit. Marty geeft een lange en hoge pass. Verheyen is nu in balbezit. Tapani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Minh Thiện geeft een hoge lob. Tapani probeert de bal aan de voet te houden. Picollo rent richting de bal. Verheyen onderschept slim de pass. Verheyen haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Asy 68%, BACA Team 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarne Asy - BACA Team 0:0