Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS SOBPOL BACA Team
55555 Tactiek fff
51% Balbezit 49%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen very good


19e minuut.
Tapani geeft een lange en hoge pass. Karsikas krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Verheyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verheyen schiet op doel. Cecot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - BACA Team 0:1

22e minuut.
Sabaa onderschept slim de pass. Sabaa geeft een hoge lob. Sobieszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsikas onderschept slim de pass. Karsikas haalt uit met een fantastische trap. Cecot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - BACA Team 0:2

25e minuut.
Bellet heeft problemen om de bal te vangen. Tapani probeert naar een medespeler te passen. Verheyen is nu in balbezit. Karsikas is nu in balbezit. Karsikas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sabaa met een snelle inworp. Yanal is nu in balbezit. Met opzet legt Burhanuddin zijn tegenspeler op de grond. Burhanuddin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 64%, BACA Team 36%.
LKS SOBPOL - BACA Team 0:2

48e minuut.
Pac passt de bal met de wreef. Rieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder passt de bal zonder na te denken. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sabaa heeft problemen om de bal te vangen. Hanák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Žulj heeft problemen om de bal te vangen. Tapani rent richting de bal. Tapani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - BACA Team 0:3

56e minuut.
Burhanuddin met de inworp. Karsikas rent richting de bal. Karsikas passt de bal zonder na te denken. Verheyen rent richting de bal. Verheyen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Minh Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thiện geeft een hoge lob. Daar is Sobieszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karsikas rent richting de bal. Karsikas schiet op doel. Cecot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Rieder rent richting de bal. Rieder geeft een hoge lob. Verheyen kan de bal niet met de borst controleren. Tapani is nu in balbezit. Tapani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Luty is nu in balbezit. Marty onderschept slim de pass. Marty speelt de bal door. Verheyen rent richting de bal. Verheyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - BACA Team 0:4

75e minuut.
Tapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapani passt de bal in één keer door. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Burhanuddin passt de bal zonder na te denken. Karsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapani speelt de bal door. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Minh Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Thiện speelt de bal door. Sobieszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen verovert de bal door een tackle van achteren. Verheyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - BACA Team 0:5

90e minuut.
Sabaa geeft een lange en hoge pass. Marty geeft een lange en hoge pass. Verheyen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karsikas is nu in balbezit. Karsikas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 75%, BACA Team 25%.
LKS SOBPOL - BACA Team 0:5