Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BACA Team LKS SOBPOL
fff Tactiek xdxe
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten very good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Winckelmans onderschept slim de pass. Winckelmans met een sublieme pass. Hanák rent richting de bal. Hanák geeft de bal voor. Gabbio kopt de bal weg. Ilyas bokst de bal weg. Hanák rent richting de bal. Hanák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Daar is Luty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marty is nu in balbezit. Marty geeft een hoge lob. Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rieder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty speelt de bal door. Szwaja geeft de bal voor. Maceo maakt een snoekduik en kopt de bal. Etxániz bokst de bal weg.

13e minuut.
Sabaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burhanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanuddin passt de bal in één keer door. Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceo haalt uit met een fantastische trap. Etxániz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Sabaa geeft de bal voor. Maceo rent richting de bal. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BACA Team - LKS SOBPOL 1:0

20e minuut.
Paloaho geeft de bal voor. Inworp. Marty met een snelle inworp. Tapani geeft een hoge lob. Maceo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Szwaja kopt de bal weg. Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobieszczak krijgt een gele kaart. Maceo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szwaja met een snel genomen vrije trap. Maceo springt en kopt de bal. Etxániz bokst de bal weg.

29e minuut.
Sobieszczak onderschept slim de pass. Tapani onderschept slim de pass. Tapani probeert naar een medespeler te passen. Verheyen rent richting de bal. Verheyen schiet op doel. Etxániz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Minh Thiện kopt de bal weg. Verheyen probeert de bal aan de voet te houden. Paloaho is nu in balbezit. Verheyen verovert de bal door een tackle van achteren. Verheyen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACA Team 37%, LKS SOBPOL 63%.
BACA Team - LKS SOBPOL 1:0

47e minuut.
Sabaa geeft een hoge lob. Paloaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BACA Team - LKS SOBPOL 2:0

56e minuut.
Daar is Yanal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burhanuddin. Yanal raakt geblesseerd tijdens het duel. Acevedo met een snel genomen vrije trap. Marty kopt de bal weg. Verheyen heeft problemen om de bal te vangen. Verheyen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen verovert de bal door een tackle van achteren. Verheyen passt de bal met de wreef. Maceo is nu in balbezit. Maceo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Inworp. Marty met een snelle inworp. Tapani speelt de bal door. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen draait met de bal, schiet en ... Etxániz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BACA Team - LKS SOBPOL 3:0

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Etxániz trapt de bal weg van het doel. Szwaja kopt de bal weg. Verheyen rent richting de bal. Verheyen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapani probeert naar een medespeler te passen. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tapani is nu in balbezit. Tapani speelt de bal door. Sobieszczak rent richting de bal. Maceo onderschept slim de pass. Maceo schiet op doel. Etxániz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Yanal met een sublieme pass. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Luty geeft de bal voor. Gabbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabbio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACA Team 31%, LKS SOBPOL 69%.
BACA Team - LKS SOBPOL 3:0