Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Asy BKS łada Biłgoraj
Asy Czarne Tactiek ŁADA
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 39.3
formidable Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
de Santana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maurer. de Santana raakt geblesseerd tijdens het duel. Ravegnani met een snel genomen vrije trap. Gilewicz springt en kopt de bal. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ebel speelt de bal door. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habte. Campomaggio raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciuciła komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Valero geeft een lange en hoge pass. Fornalak probeert de bal aan de voet te houden. Pietrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalak onderschept slim de pass. Fornalak geeft de bal voor. Parejro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ciuciła passt de bal in één keer door. Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel passt de bal in één keer door. Kahvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Parejro trapt de bal weg van het doel. Kudzel is nu in balbezit. Kudzel passt de bal in één keer door. Campomaggio rent richting de bal. Campomaggio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maurer met een snelle inworp. Ciuciła heeft problemen om de bal te vangen. Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Kahvić is nu in balbezit. Kahvić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - BKS łada Biłgoraj 1:0

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Tikel de bal onder controle te krijgen. Habte speelt de bal door. Kudzel geeft een lange en hoge pass. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ciuciła verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuciła passt de bal met de wreef. Maurer rent richting de bal. Maurer geeft de bal voor. Kahvić springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Açıkalan met een sublieme pass. Jełowicki rent richting de bal. Kahvić verovert de bal door een tackle van achteren. Kahvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - BKS łada Biłgoraj 2:0

40e minuut.
Pietrzyk speelt de bal door. Lincar rent richting de bal. Kudzel begaat een overtreding. Kudzel krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Picollo geeft de bal voor. Kahvić kopt de bal weg. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła draait met de bal, schiet en ... Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - BKS łada Biłgoraj 3:0

43e minuut.
Ščuka passt de bal met de wreef. Kudzel rent richting de bal. Kudzel geeft een lange en hoge pass. Kahvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvić haalt uit met een fantastische trap. Parejro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Asy 31%, BKS łada Biłgoraj 69%.
Czarne Asy - BKS łada Biłgoraj 3:0

48e minuut.
Kudzel heeft problemen om de bal te vangen. Ebel rent richting de bal. Ebel met een sublieme pass. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio schiet op doel. Parejro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kudzel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Campomaggio krijgt zijn hoofd ertegen. Parejro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła passt de bal in één keer door. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio schiet op doel. Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - BKS łada Biłgoraj 4:0

54e minuut.
Kudzel is nu in balbezit. Kudzel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciuciła de bal. Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel geeft een lange en hoge pass. Kahvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Campomaggio probeert de bal aan de voet te houden. Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel geeft een hoge lob. Kahvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Valero geeft een lange en hoge pass. Pietrzyk is nu in balbezit. Fornalak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fornalak krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Maurer kopt de bal weg. Daar is Habte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahvić rent richting de bal. Kahvić haalt uit met een fantastische trap. Parejro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - BKS łada Biłgoraj 5:0

70e minuut.
Daar is Gawlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahvić onderschept slim de pass. Kahvić probeert naar een medespeler te passen. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - BKS łada Biłgoraj 6:0

72e minuut.
Habte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tikel is nu in balbezit. Campomaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Campomaggio schiet op doel. Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - BKS łada Biłgoraj 7:0

80e minuut.
Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Kahvić rent richting de bal. Kahvić passt de bal zonder na te denken. Campomaggio rent richting de bal. Campomaggio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Maurer is nu in balbezit. Maurer passt de bal zonder na te denken. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Campomaggio rent richting de bal. Campomaggio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Asy 22%, BKS łada Biłgoraj 78%.
Czarne Asy - BKS łada Biłgoraj 7:0