Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The sowers of goals BACA Team
Autobus Tactiek fff
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 52.9
solid Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Klungelig pakt Volo de bal. Volo probeert naar een medespeler te passen. Kousas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - BACA Team 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Marty de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marty met de inworp. Verheyen rent richting de bal. Verheyen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rieder is nu in balbezit. Rieder geeft de bal voor. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - BACA Team 2:0

17e minuut.
Volo passt de bal in één keer door. Verheyen rent richting de bal. Campos Gallardo begaat een overtreding. Campos Gallardo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Verheyen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szwaja met een snel genomen vrije trap. Marty is nu in balbezit. Marty passt de bal met de wreef. Verheyen rent richting de bal. Verheyen haalt uit met een fantastische trap. Torje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Rieder kopt de bal weg. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Volo onderschept slim de pass. Walasek rent richting de bal. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Ilyas bokst de bal weg.

26e minuut.
Kousas kopt de bal weg. Volo controleert de bal met de borst. Volo probeert naar een medespeler te passen. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Arghezi is nu in balbezit. Arghezi passt de bal in één keer door. Pac probeert naar een medespeler te passen. Kousas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ilyas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapani is nu in balbezit. Maceo rent richting de bal. Verheyen rent richting de bal. Verheyen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Pittamiglio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sabaa de bal. Starowicz is nu in balbezit. Starowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - BACA Team 3:0

42e minuut.
Marty rent richting de bal. Campos Gallardo onderschept slim de pass. Campos Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Volo is nu in balbezit. Walasek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Arghezi rent richting de bal. Arghezi passt de bal in één keer door. Volo rent richting de bal. Kousas rent richting de bal. Kousas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The sowers of goals 52%, BACA Team 48%.
The sowers of goals - BACA Team 3:0

51e minuut.
Tapani passt de bal in één keer door. Marty rent richting de bal. Marty passt de bal met de wreef. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen draait met de bal, schiet en ... Torje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Maceo geeft de bal voor. Torje rent richting de bal. Torje geeft de bal voor. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - BACA Team 3:1

84e minuut.
Campos Gallardo geeft een lange en hoge pass. Pac probeert de bal met de borst te controleren. Kousas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kousas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kousas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Starowicz rent richting de bal. Starowicz schiet op doel. Ilyas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - BACA Team 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The sowers of goals 55%, BACA Team 45%.
The sowers of goals - BACA Team 4:1