Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS SOBPOL Drink Team 1313
xdxe Tactiek moja 442a
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Bellet is nu in balbezit. Hanák rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarley. Tarley krijgt een gele kaart. Hanák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acevedo komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Drink Team 1313 1:0

3e minuut.
Yanal rent richting de bal. Yanal met een sublieme pass. Gabbio is nu in balbezit. Hanák rent richting de bal. Hanák draait met de bal, schiet en ... Spori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanák schiet op doel. Spori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Drink Team 1313 2:0

4e minuut.
Chonko met een sublieme pass. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian passt de bal in één keer door. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rio kopt de bal weg. Cuboni speelt de bal door. Pruś met een sublieme pass. Steinmann rent richting de bal. Steinmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cuboni kopt de bal weg. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian geeft een hoge lob. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mai onderschept slim de pass. Mai passt de bal zonder na te denken. Steinmann is nu in balbezit. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian met een sublieme pass. Cecot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Drink Team 1313 2:1

18e minuut.
Sorbian met de inworp. Mai is nu in balbezit. Mai geeft een lange en hoge pass. Daar is Szerszunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... Cecot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gabbio is nu in balbezit. Chonko onderschept slim de pass. Chonko speelt de bal door. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Cecot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Sorbian is nu in balbezit. Sorbian geeft de bal voor. Luty probeert de bal aan de voet te houden. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai passt de bal met de wreef. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap. Cecot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS SOBPOL - Drink Team 1313 2:2

27e minuut.
Steinmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Paloaho de bal onder controle te krijgen. Mai kopt de bal weg. Klungelig pakt Szerszunowicz de bal. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap. Cecot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bellet probeert de bal met de borst te controleren. Mai met een sublieme pass. Sorbian met een sublieme pass. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 76%, Drink Team 1313 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS SOBPOL - Drink Team 1313 2:2

49e minuut.
Winckelmans geeft de bal voor. Klungelig pakt Huertas de bal. Gabbio rent richting de bal. Gabbio schiet op doel. Spori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Drink Team 1313 3:2

50e minuut.
Pruś rent richting de bal. Pruś geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Luty de bal onder controle te krijgen. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel. Cecot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Steinmann kopt de bal weg. Inworp. Luty met de inworp. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sobieszczak is nu in balbezit. Sobieszczak geeft een lange en hoge pass. Tarley speelt de bal door. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pruś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruś passt de bal met de wreef. Daar is Szerszunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Winckelmans geeft een lange en hoge pass. Mai is nu in balbezit. Mai passt de bal zonder na te denken. Steinmann rent richting de bal. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Cecot bokst de bal weg.

77e minuut.
Sobieszczak probeert naar een medespeler te passen. Hanák is nu in balbezit. Hanák geeft een lange en hoge pass. Gabbio is nu in balbezit. Gabbio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tekelenburg probeert naar een medespeler te passen. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Luty speelt de bal door. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pruś met een sublieme pass. Klungelig pakt Luty de bal. Luty probeert naar een medespeler te passen. Gabbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabbio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Sorbian passt de bal in één keer door. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tekelenburg de bal. Hanák is nu in balbezit. Hanák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 54%, Drink Team 1313 46%.
LKS SOBPOL - Drink Team 1313 3:2