Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Asy Szreniawa Słomniki
Asy Czarne Tactiek NEXT
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 45.8
outstanding Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Kudzel probeert naar een medespeler te passen. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Bjeletić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gurdulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ščuka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ščuka krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kahvić onderschept slim de pass. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła speelt de bal door. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Ruscio is nu in balbezit. Campomaggio onderschept slim de pass. Campomaggio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Maurer met een snelle inworp. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft een lange en hoge pass. Kahvić rent richting de bal. Kahvić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - Szreniawa Słomniki 1:0

23e minuut.
Kudzel passt de bal in één keer door. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Dan kopt de bal weg. Masci bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer verovert de bal door een tackle van achteren. Maurer geeft een lange en hoge pass. Campomaggio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gurdulich kopt de bal weg. Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel geeft de bal voor. Campomaggio rent richting de bal. Campomaggio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bjeletić onderschept slim de pass. Kahvić is nu in balbezit. Kahvić passt de bal met de wreef. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Maurer met de inworp. Ciuciła met een sublieme pass. Kahvić rent richting de bal. Kahvić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Picollo kan de bal niet met de borst controleren. Gurdulich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Picollo. Picollo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Asy 32%, Szreniawa Słomniki 68%.
Czarne Asy - Szreniawa Słomniki 1:0

54e minuut.
Failla met een sublieme pass. Klungelig pakt Bjeletić de bal. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła haalt uit met een fantastische trap. Dynak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Campomaggio stond buitenspel. Şoimaru maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pino is nu in balbezit. Pino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ciuciła kopt de bal weg. Daar is Maurer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahvić rent richting de bal. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio draait met de bal, schiet en ... Dynak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kahvić is nu in balbezit. Kahvić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - Szreniawa Słomniki 2:0

60e minuut.
Failla met een sublieme pass. Fornalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalak geeft de bal voor. Leschuk is nu in balbezit. Leschuk passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gurdulich rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Maurer is nu in balbezit. Maurer passt de bal in één keer door. Kahvić is nu in balbezit. Kahvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - Szreniawa Słomniki 3:0

65e minuut.
Dan geeft de bal voor. Klungelig pakt Failla de bal. Ebel is nu in balbezit. Ebel geeft een lange en hoge pass. Kahvić kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kudzel speelt de bal door. Campomaggio heeft problemen om de bal te vangen. Campomaggio speelt de bal door. Kahvić is nu in balbezit. Kahvić schiet op doel. Dynak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Kudzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuciła geeft een lange en hoge pass. Kahvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - Szreniawa Słomniki 4:0

80e minuut.
Daar is Campomaggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruscio is nu in balbezit. Ruscio geeft een hoge lob. Maurer geeft een lange en hoge pass. Campomaggio krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maurer zal de hoekschop nemen. Ciuciła kopt de bal weg. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kahvić rent richting de bal. Ciuciła rent richting de bal. Ruscio rent richting de bal. Kahvić onderschept slim de pass. Kahvić draait met de bal, schiet en ... Dynak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Failla speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kudzel met de inworp. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft een hoge lob. Dynak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Asy 26%, Szreniawa Słomniki 74%.
Czarne Asy - Szreniawa Słomniki 4:0