Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Asy The sowers of goals
Asy Czarne Tactiek Autobus
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
58.5 gemiddelde waardering 52.1
formidable Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Ebel is nu in balbezit. Ebel passt de bal in één keer door. Campomaggio rent richting de bal. Campomaggio schiet op doel. Torje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - The sowers of goals 1:0

17e minuut.
Kahvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer is nu in balbezit. Kahvić rent richting de bal. Kahvić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Pittamiglio onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ciuciła de bal. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio draait met de bal, schiet en ... Torje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - The sowers of goals 2:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kudzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campomaggio rent richting de bal. Campomaggio draait met de bal, schiet en ... Torje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Asy - The sowers of goals 3:0

26e minuut.
Moratinos passt de bal met de wreef. Pittamiglio heeft problemen om de bal te vangen. Kahvić rent richting de bal. Kahvić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ebel is nu in balbezit. Campomaggio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Volo. Volo krijgt een gele kaart. Kutasi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pilecki komt het veld opgelopen. Ciuciła wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu geeft de bal voor. Kousas rent richting de bal. Kousas draait met de bal, schiet en ... Zakaryan bokst de bal weg.

40e minuut.
Kudzel is nu in balbezit. Kudzel geeft een lange en hoge pass. Maurer kopt de bal weg. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Asy 27%, The sowers of goals 73%.
Czarne Asy - The sowers of goals 3:0

56e minuut.
Ebel met een sublieme pass. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła passt de bal in één keer door. Daar is Maurer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Pittamiglio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kurman de bal onder controle te krijgen. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvić is nu in balbezit. Kahvić draait met de bal, schiet en ... Torje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Petcu rent richting de bal. Kudzel verovert de bal door een tackle van achteren. Kudzel passt de bal in één keer door. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kudzel zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kahvić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahvić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Maurer probeert naar een medespeler te passen. Kudzel rent richting de bal. Kudzel speelt de bal door. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła schiet op doel. Torje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kahvić de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurman onderschept slim de pass. Kurman passt de bal zonder na te denken. Kousas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Asy 29%, The sowers of goals 71%.
Czarne Asy - The sowers of goals 3:0