Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS SOBPOL Cargovia Kargowa ;]
55555 Tactiek new
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 49.4
very good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen average


15e minuut.
Szabics kopt de bal weg. Klungelig pakt Luty de bal. Marie rent richting de bal. Marie geeft de bal voor. Szabics springt en kopt de bal. Cecot bokst de bal weg.

25e minuut.
Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz passt de bal met de wreef. Wojak rent richting de bal. Wojak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kishna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishna passt de bal met de wreef. Câmpeanu speelt de bal door. Wojak is nu in balbezit. Wojak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hanák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acevedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hanák krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Luty passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Acevedo de bal onder controle te krijgen. Staruchowicz speelt de bal door. Wojak is nu in balbezit. Wojak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Paloaho probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Luty de bal onder controle te krijgen. Szabics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szabics krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Câmpeanu geeft de bal voor. Daar is Paloaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie schiet op doel. Cecot probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Cargovia Kargowa ;] 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 47%, Cargovia Kargowa ;] 53%.
LKS SOBPOL - Cargovia Kargowa ;] 0:1

52e minuut.
Grundsten verovert de bal door een tackle van achteren. Grundsten speelt de bal door. Daar is Câmpeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câmpeanu speelt de bal door. Wojak is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Wojak is nu in balbezit. Wojak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Cargovia Kargowa ;] 0:2

53e minuut.
Hanák passt de bal met de wreef. Diodati rent richting de bal. Wojak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojak krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kishna rent richting de bal. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu met een sublieme pass. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojak draait met de bal, schiet en ... Cecot bokst de bal weg.

71e minuut.
Szabics controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Groeneveld komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Wojak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojak probeert naar een medespeler te passen. Groeneveld heeft problemen om de bal te vangen. Groeneveld schiet op doel. Cecot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Paloaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groeneveld rent richting de bal. Groeneveld schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Staruchowicz met een sublieme pass. Kishna geeft de bal voor. Wojak kopt de bal weg. Groeneveld rent richting de bal. Groeneveld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rio passt de bal zonder na te denken. Gabbio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staruchowicz. Gabbio raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Acevedo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bošnjaković speelt de bal door. Kishna kopt de bal weg. Sobieszczak is nu in balbezit. Wojak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Groeneveld is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Cargovia Kargowa ;] 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 41%, Cargovia Kargowa ;] 59%.
LKS SOBPOL - Cargovia Kargowa ;] 0:3