Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS łada Biłgoraj Drink Team 1313
ŁADA Tactiek moja 442a
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 55.8
adequate Schieten very good
average Passen very good
average Verdedigen solid


10e minuut.
Inworp. Sorbian met de inworp. Mai speelt de bal door. Steinmann rent richting de bal. Steinmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szerszunowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Habte de bal onder controle te krijgen. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel. Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - Drink Team 1313 0:1

21e minuut.
Mai rent richting de bal. Mai passt de bal met de wreef. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz schiet op doel. Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - Drink Team 1313 0:2

25e minuut.
Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian met een sublieme pass. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - Drink Team 1313 0:3

29e minuut.
Gawlak geeft de bal voor. Gilewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mai maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian passt de bal met de wreef. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - Drink Team 1313 0:4

35e minuut.
Mai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pruś geeft de bal voor. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - Drink Team 1313 0:5

38e minuut.
Huertas kopt de bal weg. Lincar heeft problemen om de bal te vangen. Lincar geeft een hoge lob. Gilewicz rent richting de bal. Gilewicz draait met de bal, schiet en ... Spori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Valero speelt de bal door. Mai met een sublieme pass. Daar is Szerszunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerszunowicz passt de bal met de wreef. Pruś geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 75%, Drink Team 1313 25%.
BKS łada Biłgoraj - Drink Team 1313 0:5

46e minuut.
de Santana is nu in balbezit. Tarley onderschept slim de pass. Tarley geeft de bal voor. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann schiet op doel. Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pruś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Lincar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - Drink Team 1313 0:6

52e minuut.
Pruś probeert naar een medespeler te passen. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian geeft een lange en hoge pass. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... Parejro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Pruś met een sublieme pass. Szerszunowicz is nu in balbezit. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - Drink Team 1313 0:7

59e minuut.
Tikel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Steinmann de bal. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz schiet op doel. Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - Drink Team 1313 0:8

63e minuut.
Spori met een harde bal richting middenveld. Mai kopt de bal weg. Klungelig pakt Habte de bal. Steinmann rent richting de bal. Steinmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Tarley onderschept slim de pass. Tarley passt de bal zonder na te denken. Pruś is nu in balbezit. Pruś geeft een hoge lob. Steinmann springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Szerszunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai is nu in balbezit. Mai probeert naar een medespeler te passen. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 66%, Drink Team 1313 34%.
BKS łada Biłgoraj - Drink Team 1313 0:8