Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team 1313 BKS łada Biłgoraj
moja 442a Tactiek ŁADA
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 38.6
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Mai verovert de bal door een tackle van achteren. Mai passt de bal met de wreef. Daar is Szerszunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap. Parejro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BKS łada Biłgoraj 1:0

5e minuut.
Pietrzyk is nu in balbezit. Pietrzyk draait met de bal, schiet en ... Spori met een sublieme pass. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz schiet op doel. Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Mai rent richting de bal. Mai geeft een hoge lob. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel. Parejro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Valero passt de bal zonder na te denken. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas is nu in balbezit. Gilewicz onderschept slim de pass. Gilewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Habte met een sublieme pass. Pietrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian begaat een overtreding. Sorbian krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Mai heeft problemen om de bal te vangen. Mai passt de bal zonder na te denken. Habte is nu in balbezit. Steinmann onderschept slim de pass. Steinmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szerszunowicz rent richting de bal. De bal raakt de paal. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BKS łada Biłgoraj 2:0

25e minuut.
Ravegnani passt de bal met de wreef. Lincar is nu in balbezit. Lincar speelt de bal door. Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz haalt uit met een fantastische trap. Spori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Tarley geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jełowicki de bal. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BKS łada Biłgoraj 3:0

29e minuut.
Sorbian geeft een lange en hoge pass. Szerszunowicz kopt de bal weg. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BKS łada Biłgoraj 4:0

31e minuut.
Steinmann kopt de bal weg. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz passt de bal met de wreef. Steinmann rent richting de bal. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BKS łada Biłgoraj 5:0

39e minuut.
Steinmann rent richting de bal. Habte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steinmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sorbian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gawlak kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sorbian neemt de hoekschop. Szerszunowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 1313 42%, BKS łada Biłgoraj 58%.
Drink Team 1313 - BKS łada Biłgoraj 5:0

46e minuut.
Szerszunowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jełowicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jełowicki krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Daar is Valero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero begaat een overtreding. Valero krijgt een gele kaart. Sorbian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuboni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Steinmann krijgt zijn hoofd ertegen. Parejro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Sorbian de bal. Sorbian geeft een lange en hoge pass. Szerszunowicz kopt de bal weg. Steinmann heeft problemen om de bal te vangen. Steinmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sorbian met de inworp. Mai speelt de bal door. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann draait met de bal, schiet en ... Parejro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BKS łada Biłgoraj 6:0

73e minuut.
Inworp. Sorbian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai geeft de bal voor. Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BKS łada Biłgoraj 7:0

74e minuut.
Sorbian rent richting de bal. Sorbian passt de bal in één keer door. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann draait met de bal, schiet en ... Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BKS łada Biłgoraj 8:0

77e minuut.
Pruś heeft problemen om de bal te vangen. Tarley bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarley geeft een lange en hoge pass. Steinmann rent richting de bal. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szerszunowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szerszunowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BKS łada Biłgoraj 9:0

81e minuut.
Sorbian is nu in balbezit. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero speelt de bal door. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz schiet op doel. Parejro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - BKS łada Biłgoraj 10:0

83e minuut.
de Santana is nu in balbezit. de Santana met een sublieme pass. Huertas rent richting de bal. Gilewicz onderschept slim de pass. Gilewicz haalt uit met een fantastische trap. Spori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Sorbian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian met een sublieme pass. Mai speelt de bal door. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz schiet op doel. Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 1313 35%, BKS łada Biłgoraj 65%.
Drink Team 1313 - BKS łada Biłgoraj 10:0