Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BACA Team BKS łada Biłgoraj
fff Tactiek ŁADA
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.2 gemiddelde waardering 38.1
very good Schieten average
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Tikel geeft de bal voor. Inworp. Marty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verheyen rent richting de bal. Verheyen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Habte trapt de bal weg. Rieder kopt de bal weg. Klungelig pakt Verheyen de bal. Verheyen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BACA Team - BKS łada Biłgoraj 1:0

7e minuut.
Marty rent richting de bal. Marty passt de bal in één keer door. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel. Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BACA Team - BKS łada Biłgoraj 2:0

9e minuut.
Habte bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen onderschept slim de pass. Tapani is nu in balbezit. Tapani schiet op doel. Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BACA Team - BKS łada Biłgoraj 3:0

17e minuut.
Maceo rent richting de bal. Maceo passt de bal in één keer door. Tapani met een sublieme pass. Verheyen heeft problemen om de bal te vangen. Verheyen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Burhanuddin probeert naar een medespeler te passen. Maceo heeft problemen om de bal te vangen. Tapani probeert naar een medespeler te passen. Verheyen rent richting de bal. Verheyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BACA Team - BKS łada Biłgoraj 4:0

41e minuut.
Rieder met de inworp. Marty geeft de bal voor. Daar is Ravegnani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maceo is nu in balbezit. Maceo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tapani is nu in balbezit. Tapani probeert naar een medespeler te passen. Jełowicki rent richting de bal. Maceo onderschept slim de pass. Maceo schiet op doel. Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACA Team 22%, BKS łada Biłgoraj 78%.
BACA Team - BKS łada Biłgoraj 4:0

49e minuut.
Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty heeft problemen om de bal te vangen. Marty passt de bal met de wreef. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Imam komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Tikel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikel geeft een hoge lob. Tapani geeft een hoge lob. Maceo is nu in balbezit. Maceo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BACA Team - BKS łada Biłgoraj 5:0

62e minuut.
Szwaja probeert naar een medespeler te passen. Jełowicki met een sublieme pass. Tikel controleert de bal met de borst. Maceo is nu in balbezit. Maceo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BACA Team - BKS łada Biłgoraj 6:0

71e minuut.
Maceo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Habte de bal. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel. Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sabaa geeft de bal voor. Rieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder met een sublieme pass. Klungelig pakt Verheyen de bal. Verheyen haalt uit met een fantastische trap. Parejro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maceo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sabaa geeft de bal voor. Verheyen heeft problemen om de bal te vangen. Habte is nu in balbezit. Verheyen verovert de bal door een tackle van achteren. Verheyen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tikel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapani verovert de bal door een tackle van achteren. Tapani speelt de bal door. Maceo is nu in balbezit. Maceo haalt uit met een fantastische trap. Parejro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen schiet op doel. Parejro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verheyen rent richting de bal. Verheyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BACA Team - BKS łada Biłgoraj 7:0

87e minuut.
Burhanuddin is nu in balbezit. Burhanuddin geeft de bal voor. Verheyen heeft problemen om de bal te vangen. Verheyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BACA Team - BKS łada Biłgoraj 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACA Team 29%, BKS łada Biłgoraj 71%.
BACA Team - BKS łada Biłgoraj 8:0