Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS łada Biłgoraj BACA Team
ŁADA Tactiek fff
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.8 gemiddelde waardering 47.6
adequate Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Gawlak met een sublieme pass. Burhanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanuddin geeft een lange en hoge pass. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:1

3e minuut.
Gilewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Ravegnani de bal. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen schiet op doel. Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:2

6e minuut.
Tapani rent richting de bal. Tapani passt de bal zonder na te denken. Jełowicki rent richting de bal. Maceo verovert de bal door een tackle van achteren. Maceo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:3

8e minuut.
Daar is Gawlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawlak met een sublieme pass. Rieder probeert naar een medespeler te passen. Verheyen rent richting de bal. Verheyen draait met de bal, schiet en ... Parejro bokst de bal weg.

33e minuut.
Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ravegnani de bal. Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceo schiet op doel. Parejro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:4

39e minuut.
Rieder speelt de bal door. Maceo is nu in balbezit. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen schiet op doel. Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Verheyen rent richting de bal. Verheyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:5

43e minuut.
Tikel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burhanuddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Maceo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maceo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Minh Thiện passt de bal zonder na te denken. Tapani speelt de bal door. Maceo is nu in balbezit. Maceo haalt uit met een fantastische trap. Parejro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 75%, BACA Team 25%.
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:6

52e minuut.
Imam is nu in balbezit. Imam met een sublieme pass. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapani is nu in balbezit. Tapani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Burhanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanuddin passt de bal met de wreef. Maceo rent richting de bal. Maceo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:7

57e minuut.
Valero met een snelle inworp. Tikel kan de bal niet met de borst controleren. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:8

60e minuut.
Tapani verovert de bal door een tackle van achteren. Tapani passt de bal in één keer door. Maceo is nu in balbezit. Maceo schiet op doel. Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

65e minuut.
Minh Thiện raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gümüşkent komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Valero onderschept slim de pass. Valero met een sublieme pass. Tapani probeert naar een medespeler te passen. Verheyen rent richting de bal. Verheyen haalt uit met een fantastische trap. Parejro bokst de bal weg. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:9

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Jełowicki de bal onder controle te krijgen. Gawlak speelt de bal door. Tapani met een sublieme pass. Burhanuddin rent richting de bal. Burhanuddin geeft een hoge lob. Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen draait met de bal, schiet en ... Parejro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ravegnani rent richting de bal. Szwaja onderschept slim de pass. Szwaja passt de bal in één keer door. Maceo is nu in balbezit. Maceo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sabaa onderschept slim de pass. Sabaa passt de bal zonder na te denken. Verheyen is nu in balbezit. Tapani is nu in balbezit. Tapani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Burhanuddin rent richting de bal. Burhanuddin passt de bal in één keer door. Maceo rent richting de bal. Maceo schiet op doel. Parejro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Valero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rieder de bal. Rieder passt de bal met de wreef. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen draait met de bal, schiet en ... Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:10

82e minuut.
Ravegnani met een sublieme pass. Klungelig pakt Valero de bal. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen haalt uit met een fantastische trap. Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:11

84e minuut.
Klungelig pakt Valero de bal. Valero probeert naar een medespeler te passen. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Szwaja verovert de bal door een tackle van achteren. Szwaja passt de bal zonder na te denken. Verheyen rent richting de bal. Verheyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 79%, BACA Team 21%.
BKS łada Biłgoraj - BACA Team 0:12