Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team 1313 Szreniawa Słomniki
moja 442a Tactiek NEXT
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 48.9
solid Schieten solid
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leschuk onderschept slim de pass. Leschuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Špadina is nu in balbezit. Špadina met een sublieme pass. Pino speelt de bal door. Gurdulich is nu in balbezit. Gurdulich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team 1313 - Szreniawa Słomniki 0:1

16e minuut.
Sorbian rent richting de bal. Sorbian geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bjeletić de bal. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... Dynak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Szerszunowicz passt de bal in één keer door. Tarley is nu in balbezit. Gurdulich maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gurdulich moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gurdulich schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Bjeletić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuboni speelt de bal door. Chonko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cuboni geeft de bal voor. Steinmann controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Šolak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Leschuk heeft problemen om de bal te vangen. Leschuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 1313 39%, Szreniawa Słomniki 61%.
Drink Team 1313 - Szreniawa Słomniki 0:1

50e minuut.
Farelli passt de bal met de wreef. Pruś is nu in balbezit. Dan begaat een overtreding. Dan krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Bjeletić geeft een lange en hoge pass. Cuboni is nu in balbezit. Cuboni passt de bal met de wreef. Tarley geeft een hoge lob. Steinmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Ruscio de bal. Masci bereikt de bal nog maar net als eerste. Masci geeft een lange en hoge pass. Pino is nu in balbezit. Pino draait met de bal, schiet en ... Spori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Tekelenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelenburg passt de bal met de wreef. Chonko speelt de bal door. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 1313 45%, Szreniawa Słomniki 55%.
Drink Team 1313 - Szreniawa Słomniki 0:1