Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHELSEA+ Flaszbek Leszno
DO-BoJu Tactiek mir
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 58.9
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Kawulok speelt de bal door. Merchel rent richting de bal. Merchel probeert naar een medespeler te passen. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vlemmings kopt de bal weg. Sommer is nu in balbezit. Sommer passt de bal zonder na te denken. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Vlemmings is nu in balbezit. Vlemmings passt de bal met de wreef. Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Marx de bal. Marx met een sublieme pass. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer geeft een lange en hoge pass. Rodd springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lehter met een sublieme pass. Merchel is nu in balbezit. Merchel passt de bal met de wreef. Makowski is nu in balbezit. Makowski draait met de bal, schiet en ... Pernambucano bokst de bal weg.

31e minuut.
Rodd geeft de bal voor. Grzywna verovert de bal door een tackle van achteren. Sommer is nu in balbezit. Sommer geeft een hoge lob. Falcón maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel met een sublieme pass. Lehter geeft de bal voor. Makowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - Flaszbek Leszno 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHELSEA+ 63%, Flaszbek Leszno 37%.
FC CHELSEA+ - Flaszbek Leszno 0:1

51e minuut.
Mizia met een snelle inworp. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel met een sublieme pass. Makowski is nu in balbezit. Makowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Staniak met een sublieme pass. Marx kopt de bal weg. Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel. Staniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Stylak geeft een hoge lob. Grygiel heeft problemen om de bal te vangen. Makowski rent richting de bal. Makowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - Flaszbek Leszno 0:2

84e minuut.
Stylak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Makowski de bal. Mitriţă onderschept slim de pass. Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Lehter geeft een lange en hoge pass. Pernambucano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHELSEA+ 60%, Flaszbek Leszno 40%.
FC CHELSEA+ - Flaszbek Leszno 0:2