Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flaszbek Leszno FC CHELSEA+
mir Tactiek DO-BoJu
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 54.7
formidable Schieten very good
excellent Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Potrykus bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrykus passt de bal in één keer door. Lehter met een sublieme pass. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Makowski kopt de bal weg. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Makowski is nu in balbezit. Makowski draait met de bal, schiet en ... Pernambucano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Özkardeş rent richting de bal. Özkardeş passt de bal zonder na te denken. Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Makowski rent richting de bal. Makowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Inworp. Lehter met de inworp. Kawulok met een sublieme pass. Lehter geeft de bal voor. Makowski springt en kopt de bal. Pernambucano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pernambucano met een sublieme pass. Merchel kopt de bal weg. Lehter is nu in balbezit. Lehter geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Collot geeft een lange en hoge pass. Cullmann is nu in balbezit. Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann onderschept slim de pass. Cullmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Siikaniemi heeft problemen om de bal te vangen. Kawulok onderschept slim de pass. Kawulok met een sublieme pass. Makowski heeft problemen om de bal te vangen. Makowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC CHELSEA+ 1:0

22e minuut.
Siikaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siikaniemi passt de bal in één keer door. Nurchis speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Grzywna geeft de bal voor. Inworp. Nurchis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flaszbek Leszno - FC CHELSEA+ 1:1

34e minuut.
Kawulok geeft een lange en hoge pass. Mitriţă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Özkardeş de bal onder controle te krijgen. Lehter is nu in balbezit. Lehter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Mitriţă geeft een lange en hoge pass. Merchel is nu in balbezit. Vlemmings is nu in balbezit. Merchel verovert de bal door een tackle van achteren. Merchel geeft een hoge lob. Pernambucano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Makowski rent richting de bal. Paal! Makowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC CHELSEA+ 2:1

39e minuut.
Kawulok verovert de bal door een tackle van achteren. Kawulok met een sublieme pass. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter geeft de bal voor. Makowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaszbek Leszno 40%, FC CHELSEA+ 60%.
Flaszbek Leszno - FC CHELSEA+ 2:1

56e minuut.
Lehter passt de bal met de wreef. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski haalt uit met een fantastische trap. Grygiel probeert de bal aan de voet te houden. Pernambucano probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lehter heeft problemen om de bal te vangen. Lehter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mitriţă de bal. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski schiet op doel. Pernambucano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grygiel heeft problemen om de bal te vangen. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski haalt uit met een fantastische trap. Pernambucano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Staniak probeert naar een medespeler te passen. Lehter kopt de bal weg. Kawulok heeft problemen om de bal te vangen. Kawulok geeft een lange en hoge pass. Makowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mizia kopt de bal weg. Potrykus controleert de bal met de borst. Vlemmings schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vlemmings krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaszbek Leszno 27%, FC CHELSEA+ 73%.
Flaszbek Leszno - FC CHELSEA+ 2:1