Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Kapy FC Żabianka Gdańsk
nani Tactiek ja
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 50.9
solid Schieten very good
very good Passen solid
good Verdedigen very good


12e minuut.
Cruzata is nu in balbezit. Cruzata speelt de bal door. Heydərli rent richting de bal. Heydərli geeft een lange en hoge pass. Pinheiro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Toutain is nu in balbezit. Toutain met een sublieme pass. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - FC Żabianka Gdańsk 0:1

20e minuut.
Cruzata rent richting de bal. Cruzata passt de bal zonder na te denken. Toutain rent richting de bal. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Syska probeert naar een medespeler te passen. Egelja probeert naar een medespeler te passen. Pallante heeft problemen om de bal te vangen. Longhu rent richting de bal. Longhu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Wibaut verovert de bal door een tackle van achteren. Wibaut geeft de bal voor. Heydərli kopt de bal weg. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pallante onderschept slim de pass. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cwojdziński krijgt een gele kaart. Syska raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Syska neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vasconcellos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Kapy - FC Żabianka Gdańsk 1:1

44e minuut.
Toutain verovert de bal door een tackle van achteren. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś passt de bal in één keer door. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno bokst de bal weg. Daar is Nozal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Quintero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heydərli rent richting de bal. Heydərli passt de bal in één keer door. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - FC Żabianka Gdańsk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Kapy 56%, FC Żabianka Gdańsk 44%.
F.C Kapy - FC Żabianka Gdańsk 1:2

46e minuut.
Toutain bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutain probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sonzogno trapt de bal weg van het doel. Egelja kopt de bal weg. Longhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhu schiet op doel. Vasconcellos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sayar onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Longhu kopt de bal weg. Syska speelt de bal door. Denayer probeert de bal aan de voet te houden. Egelja rent richting de bal. Egelja haalt uit met een fantastische trap. Vasconcellos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata met een sublieme pass. Wibaut geeft de bal voor. Longhu is nu in balbezit. Longhu passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Barczyk rent richting de bal. Denayer is nu in balbezit. Barczyk onderschept slim de pass. Barczyk geeft een hoge lob. Longhu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vasconcellos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sayar geeft een hoge lob. Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mełgieś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mełgieś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - FC Żabianka Gdańsk 1:3

64e minuut.
Klungelig pakt Egelja de bal. Sayar probeert naar een medespeler te passen. Heydərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərli geeft de bal voor. Sonzogno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - FC Żabianka Gdańsk 1:4

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Longhu stond buitenspel. Cwojdziński neemt vlug de vrije trap. Daar is Quintero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heydərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Longhu geeft een lange en hoge pass. Vasconcellos speelt de bal door. Carmona probeert de bal met de borst te controleren. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Toutain is nu in balbezit. Toutain speelt de bal door. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - FC Żabianka Gdańsk 1:5

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durmadan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sosnowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Kapy 55%, FC Żabianka Gdańsk 45%.
F.C Kapy - FC Żabianka Gdańsk 1:5