Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tartatico TS Konfederacja Krakow
Cholismo_modern Tactiek 523l
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
51.7 gemiddelde waardering 46
good Schieten solid
excellent Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Inworp. Castaño met een snelle inworp. Vén kan de bal niet met de borst controleren. Vén geeft de bal voor. Joneѕ springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - TS Konfederacja Krakow 1:0

19e minuut.
Czerwiec geeft een hoge lob. Szczerba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vén. Vén krijgt een gele kaart. Daar is Kushev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vén. Vén krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Useglio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kushev wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Buitenspel voor Useglio. Goede buitenspelval van de verdediging. Wouters maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cugowski rent richting de bal. Banderas onderschept slim de pass. Banderas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Banderas is nu in balbezit. Roboz onderschept slim de pass. Roboz geeft een hoge lob. Useglio is nu in balbezit. Useglio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wouters heeft problemen om de bal te vangen. Useglio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leemans. Leemans krijgt een gele kaart. Useglio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kushev komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Brugnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnoli passt de bal in één keer door. Czerwiec onderschept slim de pass. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartatico 45%, TS Konfederacja Krakow 55%.
Tartatico - TS Konfederacja Krakow 1:0

47e minuut.
Leemans passt de bal in één keer door. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño geeft een hoge lob. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ schiet op doel. Sławiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderas onderschept slim de pass. Banderas passt de bal in één keer door. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Csáki heeft problemen om de bal te vangen. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev is nu in balbezit. Kushev schiet op doel. Kušek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Delage geeft een hoge lob. Kushev heeft problemen om de bal te vangen. Kushev passt de bal zonder na te denken. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kušek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tartatico - TS Konfederacja Krakow 1:1

82e minuut.
Cugowski probeert naar een medespeler te passen. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Leemans verovert de bal door een tackle van achteren. Leemans draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Sekiraqa passt de bal in één keer door. Castaño rent richting de bal. Castaño speelt de bal door. Banderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartatico 38%, TS Konfederacja Krakow 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tartatico - TS Konfederacja Krakow 1:1