Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żabianka Gdańsk Flaszbek Leszno
ja Tactiek mir
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
50.9 gemiddelde waardering 59
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Makowski kopt de bal weg. Merchel is nu in balbezit. Merchel passt de bal zonder na te denken. Makowski rent richting de bal. Makowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Heydərli met de inworp. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata geeft de bal voor. Daar is Pinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Lehter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehter passt de bal met de wreef. Makowski rent richting de bal. Makowski haalt uit met een fantastische trap. Vasconcellos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - Flaszbek Leszno 0:1

43e minuut.
Mełgieś probeert naar een medespeler te passen. Toutain bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stylak. Stylak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żabianka Gdańsk 54%, Flaszbek Leszno 46%.
FC Żabianka Gdańsk - Flaszbek Leszno 0:1

52e minuut.
Kawulok passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lehter de bal. Lehter geeft een lange en hoge pass. Makowski springt en kopt de bal. Vasconcellos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś is nu in balbezit. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel. Staniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Denayer rent richting de bal. Denayer geeft een hoge lob. Lehter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kawulok geeft een lange en hoge pass. Makowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Vasconcellos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

84e minuut.
Inworp. Durmadan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sosnowski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Mizia geeft de bal voor. Lehter kan de bal niet met de borst controleren. Denayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter verovert de bal door een tackle van achteren. Lehter geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żabianka Gdańsk 49%, Flaszbek Leszno 51%.
FC Żabianka Gdańsk - Flaszbek Leszno 0:1