Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flaszbek Leszno FC Żabianka Gdańsk
mir Tactiek ja
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 55.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Pallante kopt de bal weg. Mełgieś probeert naar een medespeler te passen. Toutain met een sublieme pass. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Staniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Denayer speelt de bal door. Heydərli is nu in balbezit. Heydərli passt de bal met de wreef. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Heydərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrzycki is nu in balbezit. Heydərli onderschept slim de pass. Heydərli met een sublieme pass. Nanchev geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Mizia rent richting de bal. Mizia passt de bal met de wreef. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter geeft een lange en hoge pass. Makowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nanchev met de inworp. Daar is Toutain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toutain speelt de bal door. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś draait met de bal, schiet en ... Staniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tasak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Mizia verovert de bal door een tackle van achteren. Mizia probeert naar een medespeler te passen. Lehter rent richting de bal. Lehter geeft een lange en hoge pass. Makowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cruzata speelt de bal door. Mełgieś is nu in balbezit. Grzywna verovert de bal door een tackle van achteren. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Sayar geeft een hoge lob. Pinheiro rent richting de bal. Tasak maakt een afschuwelijke overtreding. Tasak krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pinheiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinheiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tasak controleert de bal met de borst. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grzywna de bal onder controle te krijgen. Staniak bokst de bal weg.

35e minuut.
Potrykus onderschept slim de pass. Potrykus passt de bal zonder na te denken. Lehter rent richting de bal. Lehter geeft de bal voor. Makowski probeert de bal met de borst te controleren. Vasconcellos bokst de bal weg.

40e minuut.
Cruzata passt de bal in één keer door. Mełgieś is nu in balbezit. Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś onderschept slim de pass. Mełgieś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaszbek Leszno 60%, FC Żabianka Gdańsk 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flaszbek Leszno - FC Żabianka Gdańsk 0:0

60e minuut.
Mełgieś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sosnowski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mizia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehter is nu in balbezit. Lehter geeft een hoge lob. Makowski is nu in balbezit. Makowski schiet op doel. Vasconcellos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durmadan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Cruzata speelt de bal door. Sosnowski is nu in balbezit. Grzywna is nu in balbezit. Pinheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Przewoźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Przewoźnik geeft een lange en hoge pass. Makowski rent richting de bal. Makowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC Żabianka Gdańsk 1:0

89e minuut.
Denayer heeft problemen om de bal te vangen. Denayer geeft een hoge lob. Zambrzycki probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel. Staniak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaszbek Leszno 50%, FC Żabianka Gdańsk 50%.
Flaszbek Leszno - FC Żabianka Gdańsk 1:0