Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tartatico FC Pipito
Cholismo_modern Tactiek obrigado
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 28
zeer goed Schieten redelijk
formidabel Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


8e minuut.
Przybyła is nu in balbezit. Leemans onderschept slim de pass. Haapasalo met een sublieme pass. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - FC Pipito 1:0

10e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Leemans onderschept slim de pass. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - FC Pipito 2:0

15e minuut.
Haapasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalo geeft de bal voor. Klungelig pakt Sęk de bal. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Goldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville geeft een hoge lob. Banderas is nu in balbezit. Banderas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - FC Pipito 3:0

19e minuut.
Ruggiero is nu in balbezit. Ruggiero passt de bal in één keer door. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ schiet op doel. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - FC Pipito 4:0

23e minuut.
Sęk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Csáki heeft problemen om de bal te vangen. Castaño is nu in balbezit. Castaño geeft de bal voor. Joneѕ maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - FC Pipito 5:0

26e minuut.
Wouters is nu in balbezit. Wouters geeft de bal voor. Banderas kopt de bal weg. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Goldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Henderson geeft de bal voor. Inworp. Leemans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haapasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Przybyła neemt vlug de vrije trap. Wouters kopt de bal weg. Castaño geeft een hoge lob. Banderas is nu in balbezit. Banderas schiet op doel. Goldner bokst de bal weg.

37e minuut.
Leemans geeft een lange en hoge pass. Joneѕ kopt de bal weg. Banderas is nu in balbezit. Banderas schiet op doel. Goldner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - FC Pipito 6:0

39e minuut.
Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters onderschept slim de pass. Wouters geeft een lange en hoge pass. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ruggiero geeft een hoge lob. Márialigeti heeft problemen om de bal te vangen. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki geeft een lange en hoge pass. Joneѕ maakt een snoekduik en kopt de bal. Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Haapasalo rent richting de bal. Leemans geeft een hoge lob. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ schiet op doel. Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - FC Pipito 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartatico 25%, FC Pipito 75%.
Tartatico - FC Pipito 7:0

46e minuut.
Joneѕ is nu in balbezit. Haapasalo rent richting de bal. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - FC Pipito 8:0

50e minuut.
Castaño rent richting de bal. Neville is nu in balbezit. Neville geeft de bal voor. Banderas is nu in balbezit. Banderas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Goldner niet meer kan verder spelen. Scholeѕ komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño geeft de bal voor. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel. Scholeѕ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - FC Pipito 9:0

65e minuut.
Neville rent richting de bal. Neville geeft de bal voor. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Ruggiero kopt de bal weg. Wouters probeert de bal aan de voet te houden. Ela is nu in balbezit. Ela haalt uit met een fantastische trap. Kušek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Leemans passt de bal in één keer door. Castaño is nu in balbezit. Castaño geeft een lange en hoge pass. Banderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderas schiet op doel. De bal raakt de paal. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Haapasalo heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalo geeft de bal voor. Henderson probeert de bal aan de voet te houden. Banderas is nu in balbezit. Banderas draait met de bal, schiet en ... Scholeѕ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Banderas rent richting de bal. Sęk geeft de bal voor. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño rent richting de bal. Castaño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Henderson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haapasalo met de inworp. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Castaño geeft een lange en hoge pass. Haapasalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Banderas de bal. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Wouters is nu in balbezit. Wouters geeft een lange en hoge pass. Banderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderas draait met de bal, schiet en ... Scholeѕ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartatico 23%, FC Pipito 77%.
Tartatico - FC Pipito 9:0