Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Konfederacja Krakow Zelina Jurków PK
523l Tactiek zelina 01
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 45.8
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Davila rent richting de bal. Davila passt de bal in één keer door. Roboz heeft problemen om de bal te vangen. Paultroni verovert de bal door een tackle van achteren. Paultroni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Visca bereikt de bal nog maar net als eerste. Visca geeft een lange en hoge pass. Daar is Czerwiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paultroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paultroni schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TS Konfederacja Krakow - Zelina Jurków PK 0:1

6e minuut.
Brunacci geeft de bal voor. Cugowski probeert de bal met de borst te controleren. Cugowski passt de bal in één keer door. Kushev is nu in balbezit. Kushev schiet op doel. Losapio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Delage geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paultroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paultroni schiet op doel. Sławiński bokst de bal weg.

10e minuut.
Czerwiec onderschept slim de pass. Czerwiec geeft een lange en hoge pass. Useglio kopt de bal weg. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev haalt uit met een fantastische trap. Losapio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Visca geeft een hoge lob. Inworp. Szczerba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Useglio is nu in balbezit. Useglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Czerwiec probeert naar een medespeler te passen. Szczerba rent richting de bal. Szczerba passt de bal in één keer door. Useglio is nu in balbezit. Useglio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sekiraqa rent richting de bal. Sekiraqa speelt de bal door. Kushev speelt de bal door. Useglio rent richting de bal. Useglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Konfederacja Krakow - Zelina Jurków PK 1:1

37e minuut.
Daar is Delage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davila rent richting de bal. Davila passt de bal met de wreef. Paultroni rent richting de bal. Paultroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Paultroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugowski begaat een overtreding. Paultroni raakt geblesseerd tijdens het duel. Bieniak met een snel genomen vrije trap. Paultroni is nu in balbezit. Paultroni schiet op doel. Sławiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sławiński met een sublieme pass. Nur rent richting de bal. Nur passt de bal met de wreef. Daar is Ceariba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kushev rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bajron met een sublieme pass. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Useglio. Useglio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Konfederacja Krakow 66%, Zelina Jurków PK 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Konfederacja Krakow - Zelina Jurków PK 1:1

49e minuut.
Bajron probeert naar een medespeler te passen. Szczerba rent richting de bal. Szczerba passt de bal zonder na te denken. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ceariba geeft de bal voor. Inworp. Kushev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nur kan de bal niet met de borst controleren. Nur geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sekiraqa rent richting de bal. Sekiraqa probeert naar een medespeler te passen. Kushev is nu in balbezit. Useglio is nu in balbezit. Useglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sekiraqa speelt de bal door. Klungelig pakt Tuřín de bal. Useglio is nu in balbezit. Useglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Konfederacja Krakow - Zelina Jurków PK 2:1

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davila met de inworp. Paultroni rent richting de bal. Paultroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Konfederacja Krakow - Zelina Jurków PK 2:2

82e minuut.
Useglio rent richting de bal. Špirnák begaat een overtreding. Useglio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kushev wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Sekiraqa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szmer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Konfederacja Krakow 37%, Zelina Jurków PK 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Konfederacja Krakow - Zelina Jurków PK 2:2