Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żabianka Gdańsk FC CHELSEA+
ja Tactiek DO-BoJu
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten very good
good Passen good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Mełgieś passt de bal met de wreef. Sayar heeft problemen om de bal te vangen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC CHELSEA+ 0:1

8e minuut.
Sosnowski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denayer met een snelle inworp. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Collot probeert naar een medespeler te passen. Mełgieś is nu in balbezit. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grygiel rent richting de bal. Grygiel geeft de bal voor. Daar is Nurchis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurchis geeft een hoge lob. Falcón springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vlemmings bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzata passt de bal met de wreef. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Falcón rent richting de bal. Falcón passt de bal zonder na te denken. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann draait met de bal, schiet en ... Vasconcellos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sommer zal de hoekschop nemen. Sayar heeft problemen om de bal te vangen. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cruzata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sosnowski rent richting de bal. Marx begaat een overtreding. Marx krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Nanchev onderschept slim de pass. Inworp. Sommer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlemmings is nu in balbezit. Vlemmings geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cullmann speelt de bal door. Pallante verovert de bal door een tackle van achteren. Sommer met een sublieme pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel. Vasconcellos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żabianka Gdańsk 44%, FC CHELSEA+ 56%.
FC Żabianka Gdańsk - FC CHELSEA+ 0:1

64e minuut.
Toutain rent richting de bal. Toutain passt de bal in één keer door. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Żabianka Gdańsk - FC CHELSEA+ 1:1

81e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx onderschept slim de pass. Marx geeft de bal voor. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mełgieś passt de bal met de wreef. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata passt de bal in één keer door. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Durmadan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski passt de bal in één keer door. Toutain speelt de bal door. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żabianka Gdańsk 31%, FC CHELSEA+ 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Żabianka Gdańsk - FC CHELSEA+ 1:1