Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Konfederacja Krakow FC Pipito
523p Tactiek głowna
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 36
solide Schieten redelijk
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Kushev rent richting de bal. Kushev passt de bal zonder na te denken. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kokinelis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Audytor probeert naar een medespeler te passen. Sekiraqa kopt de bal weg. Kushev heeft problemen om de bal te vangen. Kushev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Fernández Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Roboz verovert de bal door een tackle van achteren. Roboz passt de bal met de wreef. Zanchini is nu in balbezit. Zanchini geeft een lange en hoge pass. Staneković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czerwiec probeert naar een medespeler te passen. Staneković geeft een hoge lob. Kushev kopt de bal weg. Klungelig pakt Nur de bal. Nur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zanchini met een sublieme pass. Tokaj rent richting de bal. Tokaj passt de bal met de wreef. Ela heeft problemen om de bal te vangen. Ela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Sarthou met een snelle inworp. Zanchini is nu in balbezit. Zanchini geeft een lange en hoge pass. Ela maakt een snoekduik en kopt de bal. Staneković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sekiraqa met een sublieme pass. Goiaba is nu in balbezit. Goiaba geeft de bal voor. Nur rent richting de bal. Nur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec geeft een hoge lob. Biernacki kan de bal niet met de borst controleren. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev schiet op doel. Audytor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Szmulewicz is nu in balbezit. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Konfederacja Krakow - FC Pipito 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Konfederacja Krakow 51%, FC Pipito 49%.
TS Konfederacja Krakow - FC Pipito 1:0

46e minuut.
Szmer komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Żmuda passt de bal met de wreef. Jovánczai geeft de bal voor. Kushev kopt de bal weg. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kushev kopt de bal weg. Szmulewicz rent richting de bal. Szmulewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Nur de bal. Nur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Szczerba speelt de bal door. Özdeveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur rent richting de bal. Kushev is nu in balbezit. Kushev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Konfederacja Krakow - FC Pipito 2:0

90e minuut.
Fernández Marín speelt de bal door. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kushev de bal. Kushev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Konfederacja Krakow 53%, FC Pipito 47%.
TS Konfederacja Krakow - FC Pipito 2:0