Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pipito TS Konfederacja Krakow
obrigado Tactiek 523l
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
25.6 gemiddelde waardering 42.7
matig Schieten zeer goed
slecht Passen goed
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kushev passt de bal zonder na te denken. Nur is nu in balbezit. Nur passt de bal met de wreef. Kushev rent richting de bal. Kushev draait met de bal, schiet en ... Scholeѕ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sekiraqa is nu in balbezit. Sekiraqa geeft een hoge lob. Kushev kopt de bal weg. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio schiet op doel. Scholeѕ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kushev rent richting de bal. Kushev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kulpiński kopt de bal weg. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur passt de bal in één keer door. Kushev rent richting de bal. Kushev draait met de bal, schiet en ... Scholeѕ bokst de bal weg. Useglio is nu in balbezit. Useglio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Inzinger met een snelle inworp. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev schiet op doel. Scholeѕ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kushev is nu in balbezit. Kushev haalt uit met een fantastische trap. Sęk onderschept slim de pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Useglio zal de hoekschop nemen. Kushev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sekiraqa passt de bal zonder na te denken. Nur is nu in balbezit. Kushev rent richting de bal. Kushev haalt uit met een fantastische trap. Scholeѕ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:1

24e minuut.
Szczerba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Volkmer de bal. Kushev is nu in balbezit. Kushev haalt uit met een fantastische trap. Scholeѕ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:2

26e minuut.
Ruggiero rent richting de bal. Roboz onderschept slim de pass. Roboz geeft een hoge lob. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio schiet op doel. Scholeѕ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kushev rent richting de bal. Kushev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sęk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:3

30e minuut.
Nur rent richting de bal. Klungelig pakt Nur de bal. Nur geeft een hoge lob. Useglio is nu in balbezit. Useglio draait met de bal, schiet en ... Scholeѕ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sekiraqa is nu in balbezit. Sekiraqa passt de bal met de wreef. Kushev rent richting de bal. Kushev haalt uit met een fantastische trap. Scholeѕ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:4

34e minuut.
Klops passt de bal in één keer door. Kushev rent richting de bal. Kushev passt de bal in één keer door. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Czerwiec onderschept slim de pass. Czerwiec geeft een lange en hoge pass. Useglio rent richting de bal. Useglio schiet op doel. Scholeѕ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:5

39e minuut.
Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerba geeft een hoge lob. Kushev rent richting de bal. Kushev schiet op doel. Scholeѕ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipito 65%, TS Konfederacja Krakow 35%.
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:6

46e minuut.
Inzinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulpiński speelt de bal door. Useglio rent richting de bal. Useglio haalt uit met een fantastische trap. Scholeѕ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:7

52e minuut.
Henderson geeft de bal voor. Inworp. Szczerba met een snelle inworp. Useglio is nu in balbezit. Useglio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kushev is nu in balbezit. Kushev passt de bal met de wreef. Nur is nu in balbezit. Kushev rent richting de bal. Kushev geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęk geeft de bal voor. Daar is Inzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev haalt uit met een fantastische trap. Scholeѕ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kushev is nu in balbezit. Kushev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Nur met de inworp. Kushev rent richting de bal. Kushev schiet op doel. Scholeѕ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:8

67e minuut.
Sekiraqa kopt de bal weg. Daar is Nur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kushev is nu in balbezit. Kushev schiet op doel. Scholeѕ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:9

70e minuut.
Roboz rent richting de bal. Roboz geeft een hoge lob. Useglio is nu in balbezit. Useglio haalt uit met een fantastische trap. Scholeѕ probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

71e minuut.
Useglio kan de bal niet met de borst controleren. Przybyła rent richting de bal. Przybyła geeft een lange en hoge pass. Useglio rent richting de bal. Useglio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Sekiraqa rent richting de bal. Sekiraqa geeft een lange en hoge pass. Kushev is nu in balbezit. Kushev haalt uit met een fantastische trap. Scholeѕ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:10

76e minuut.
Klungelig pakt Inzinger de bal. Nur is nu in balbezit. Nur passt de bal zonder na te denken. Kushev is nu in balbezit. Kushev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Scholeѕ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:11

80e minuut.
Inzinger geeft de bal voor. Szczerba rent richting de bal. Szczerba geeft een lange en hoge pass. Useglio rent richting de bal. Useglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:12

82e minuut.
Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Useglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio is nu in balbezit. Useglio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nur met een sublieme pass. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev passt de bal in één keer door. Useglio is nu in balbezit. Useglio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sekiraqa kopt de bal weg. Volkmer probeert de bal met de borst te controleren. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kushev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kushev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipito 71%, TS Konfederacja Krakow 29%.
FC Pipito - TS Konfederacja Krakow 0:12