Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zelina Jurków PK Tartatico
zelina 01 Tactiek Cholismo_modern
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 51
good Schieten good
very good Passen excellent
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Neville probeert naar een medespeler te passen. Castaño is nu in balbezit. Leemans met een sublieme pass. Banderas is nu in balbezit. Banderas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - Tartatico 0:1

3e minuut.
Neville speelt de bal door. Leemans met een sublieme pass. Banderas rent richting de bal. Banderas draait met de bal, schiet en ... Losapio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - Tartatico 0:2

18e minuut.
Inworp. Brugnoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leemans geeft een lange en hoge pass. Joneѕ springt en kopt de bal. Losapio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - Tartatico 0:3

19e minuut.
Vén is nu in balbezit. Vén met een sublieme pass. Klungelig pakt Ceariba de bal. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Csáki passt de bal met de wreef. Banderas rent richting de bal. Banderas passt de bal met de wreef. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel. Losapio bokst de bal weg.

30e minuut.
Bieniak rent richting de bal. Banderas onderschept slim de pass. Banderas passt de bal met de wreef. Daar is Joneѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ceariba probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brugnoli neemt de hoekschop. Banderas maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

41e minuut.
Visca geeft een lange en hoge pass. Paultroni kopt de bal weg. Leemans controleert de bal met de borst. Leemans geeft een lange en hoge pass. Joneѕ krijgt zijn hoofd ertegen. Losapio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brugnoli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bajron met een sublieme pass. Visca rent richting de bal. Visca geeft een hoge lob. Paultroni is nu in balbezit. Paultroni draait met de bal, schiet en ... Kušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelina Jurków PK 70%, Tartatico 30%.
Zelina Jurków PK - Tartatico 0:3

48e minuut.
Tuřín geeft een hoge lob. Krusiński heeft problemen om de bal te vangen. Krusiński kopt de bal weg. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... Losapio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Castaño rent richting de bal. Castaño probeert naar een medespeler te passen. Ceariba is nu in balbezit. Banderas verovert de bal door een tackle van achteren. Banderas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Castaño rent richting de bal. Castaño met een sublieme pass. Banderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - Tartatico 0:4

75e minuut.
Ceariba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Brunacci geeft een hoge lob. Davila speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Brugnoli de bal onder controle te krijgen. Banderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderas draait met de bal, schiet en ... Losapio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Banderas passt de bal in één keer door. Joneѕ is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceariba. Joneѕ raakt geblesseerd tijdens het duel. Vén komt bij de bal en schiet. Losapio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelina Jurków PK 62%, Tartatico 38%.
Zelina Jurków PK - Tartatico 0:4