Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tartatico Flaszbek Leszno
Cholismo_modern Tactiek mir
41% Balbezit 59%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
47.8 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten excellent
excellent Passen very good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Sharpe passt de bal met de wreef. Castaño probeert de bal met de borst te controleren. Mizia rent richting de bal. Mizia geeft een hoge lob. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Castaño is nu in balbezit. Kawulok begaat een overtreding. Castaño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brugnoli met een snel genomen vrije trap. Przewoźnik controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leemans geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Joneѕ springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Sharpe de bal. Lehter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sharpe. Sharpe krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Vén rent richting de bal. Vén passt de bal met de wreef. Leemans rent richting de bal. Leemans geeft de bal voor. Banderas maakt een snoekduik en kopt de bal. Staniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartatico 46%, Flaszbek Leszno 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tartatico - Flaszbek Leszno 0:0

62e minuut.
Tasak speelt de bal door. Przewoźnik is nu in balbezit. Stylak rent richting de bal. Stylak geeft een hoge lob. Lehter kopt de bal weg. Kušek bokst de bal weg.

82e minuut.
Żuraw met een sublieme pass. Klungelig pakt Przewoźnik de bal. Przewoźnik geeft een lange en hoge pass. Makowski is nu in balbezit. Makowski schiet op doel. Kušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - Flaszbek Leszno 0:1

87e minuut.
Lehter geeft een hoge lob. Csáki verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mizia zal de hoekschop nemen. Makowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartatico 50%, Flaszbek Leszno 50%.
Tartatico - Flaszbek Leszno 0:1