Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Konfederacja Krakow FC CHELSEA+
523l Tactiek DO-BoJu
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 58.1
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Nurchis heeft problemen om de bal te vangen. Nurchis geeft een lange en hoge pass. Falcón springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nurchis probeert naar een medespeler te passen. Vlemmings speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jovánczai heeft problemen om de bal te vangen. Roboz geeft een hoge lob. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur rent richting de bal. Nur schiet op doel. Pernambucano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Collot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczerba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nur rent richting de bal. Nur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nurchis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurchis geeft een hoge lob. Sommer kopt de bal weg. Falcón rent richting de bal. Falcón schiet op doel. Sławiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Konfederacja Krakow - FC CHELSEA+ 0:1

41e minuut.
Marx is nu in balbezit. Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerba speelt de bal door. Nur is nu in balbezit. Nur haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Konfederacja Krakow 51%, FC CHELSEA+ 49%.
TS Konfederacja Krakow - FC CHELSEA+ 0:1

64e minuut.
Szczerba met de inworp. Nur rent richting de bal. Collot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kushev neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurchis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marx speelt de bal door. Vlemmings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlemmings schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Falcón rent richting de bal. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Sławiński bokst de bal weg.

90e minuut.
Sommer rent richting de bal. Sommer geeft een lange en hoge pass. Rodd bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodd geeft een lange en hoge pass. Sławiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Konfederacja Krakow - FC CHELSEA+ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Konfederacja Krakow 54%, FC CHELSEA+ 46%.
TS Konfederacja Krakow - FC CHELSEA+ 0:2