Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHELSEA+ TS Konfederacja Krakow
DO-BoJu Tactiek 523l
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 42.5
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Nurchis passt de bal in één keer door. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Roboz rent richting de bal. Falcón onderschept slim de pass. Falcón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - TS Konfederacja Krakow 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurchis met de inworp. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx onderschept slim de pass. Marx geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - TS Konfederacja Krakow 2:0

9e minuut.
Vlemmings is nu in balbezit. Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roboz de bal. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ... Makoulis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - TS Konfederacja Krakow 3:0

16e minuut.
Nurchis met een snelle inworp. Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón draait met de bal, schiet en ... Makoulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - TS Konfederacja Krakow 4:0

20e minuut.
Vlemmings passt de bal in één keer door. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer passt de bal met de wreef. Rodd rent richting de bal. Rodd haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sommer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwiec met een sublieme pass. Sommer geeft de bal voor. Falcón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - TS Konfederacja Krakow 5:0

32e minuut.
Cugowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cugowski speelt de bal door. Rodd is nu in balbezit. Rodd haalt uit met een fantastische trap. Makoulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - TS Konfederacja Krakow 6:0

33e minuut.
Roboz geeft een lange en hoge pass. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur speelt de bal door. Useglio rent richting de bal. Useglio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sommer is nu in balbezit. Sommer probeert naar een medespeler te passen. Vlemmings speelt de bal door. Rodd is nu in balbezit. Rodd draait met de bal, schiet en ... Makoulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Marx speelt de bal door. Daar is Nurchis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurchis passt de bal met de wreef. Rodd rent richting de bal. Rodd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHELSEA+ 43%, TS Konfederacja Krakow 57%.
FC CHELSEA+ - TS Konfederacja Krakow 6:0

47e minuut.
Sekiraqa speelt de bal door. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev passt de bal in één keer door. Useglio is nu in balbezit. Useglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - TS Konfederacja Krakow 6:1

57e minuut.
Nurchis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rodd de bal. Sommer rent richting de bal. Sommer haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makoulis bokst de bal weg.

61e minuut.
Marx rent richting de bal. Marx geeft een lange en hoge pass. Rodd is nu in balbezit. Rodd haalt uit met een fantastische trap. Makoulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - TS Konfederacja Krakow 7:1

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Marx de bal onder controle te krijgen. Szczerba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marx. Marx krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Vlemmings de bal. Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - TS Konfederacja Krakow 8:1

72e minuut.
Rodd kopt de bal weg. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer geeft de bal voor. Falcón rent richting de bal. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Vlemmings met een sublieme pass. Nurchis rent richting de bal. Nurchis passt de bal zonder na te denken. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHELSEA+ 46%, TS Konfederacja Krakow 54%.
FC CHELSEA+ - TS Konfederacja Krakow 8:1