Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pipito FC Żabianka Gdańsk
głowna Tactiek ja
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 52.6
zwak Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Biernacki is nu in balbezit. Cruzata verovert de bal door een tackle van achteren. Mełgieś speelt de bal door. Klungelig pakt Pinheiro de bal. Pinheiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Csank komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Cruzata passt de bal in één keer door. Toutain rent richting de bal. Toutain passt de bal in één keer door. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Biernacki is nu in balbezit. Mełgieś onderschept slim de pass. Mełgieś passt de bal in één keer door. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Audytor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Audytor trapt de bal weg van het doel. Zanchini kopt de bal weg. Pallante is nu in balbezit. Csank onderschept slim de pass. Csank schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Csank verovert de bal door een tackle van achteren. Cwojdziński speelt de bal door. Cruzata probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Heydərli passt de bal in één keer door. Cruzata rent richting de bal. Cruzata passt de bal in één keer door. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Heydərli rent richting de bal. Heydərli passt de bal in één keer door. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Audytor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC Żabianka Gdańsk 0:1

26e minuut.
Heydərli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zanchini. Heydərli raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinheiro met een snel genomen vrije trap. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Mełgieś met een sublieme pass. Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata schiet op doel. Audytor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Zanchini heeft problemen om de bal te vangen. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cruzata speelt de bal door. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC Żabianka Gdańsk 0:2

35e minuut.
Heydərli is nu in balbezit. Daar is Heydərli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heydərli geeft de bal voor. Pinheiro krijgt zijn hoofd ertegen. Audytor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC Żabianka Gdańsk 0:3

38e minuut.
Tokaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heydərli speelt de bal door. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kokinelis de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cruzata is nu in balbezit. Cruzata geeft een lange en hoge pass. Pinheiro kopt de bal weg. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Heydərli probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarthou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pinheiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinheiro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Audytor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC Żabianka Gdańsk 0:4

41e minuut.
Pinheiro met een sublieme pass. Heydərli is nu in balbezit. Heydərli probeert naar een medespeler te passen. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś passt de bal met de wreef. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Audytor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC Żabianka Gdańsk 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipito 77%, FC Żabianka Gdańsk 23%.
FC Pipito - FC Żabianka Gdańsk 0:5

54e minuut.
Cruzata met een sublieme pass. Klungelig pakt Heydərli de bal. Heydərli geeft een lange en hoge pass. Mełgieś krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cruzata speelt de bal door. Mełgieś rent richting de bal. Biernacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biernacki krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Heydərli onderschept slim de pass. Heydərli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pinheiro de bal. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Biernacki rent richting de bal. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś speelt de bal door. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Toutain rent richting de bal. Toutain probeert naar een medespeler te passen. Mełgieś heeft problemen om de bal te vangen. Mełgieś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kokinelis de bal onder controle te krijgen. Audytor bokst de bal weg. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC Żabianka Gdańsk 0:6

69e minuut.
Nanchev met de inworp. Cruzata heeft problemen om de bal te vangen. Toutain bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutain geeft de bal voor. Pinheiro springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kokinelis de bal. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC Żabianka Gdańsk 0:7

73e minuut.
Denayer passt de bal met de wreef. Heydərli is nu in balbezit. Heydərli passt de bal zonder na te denken. Pinheiro is nu in balbezit. Heydərli geeft de bal voor. Audytor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Tokaj onderschept slim de pass. Cwojdziński onderschept slim de pass. Cwojdziński passt de bal met de wreef. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Özdeveci controleert de bal met de borst. Toutain probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC Żabianka Gdańsk 0:8

80e minuut.
Biernacki kopt de bal weg. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś schiet op doel. Audytor bokst de bal weg. Inworp. Durmadan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Audytor probeert naar een medespeler te passen. Cwojdziński kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinheiro de bal. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Sosnowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipito 77%, FC Żabianka Gdańsk 23%.
FC Pipito - FC Żabianka Gdańsk 0:8