Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żabianka Gdańsk FC Pipito
ja Tactiek obrigado
66% Balbezit 34%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 27.3
uitstekend Schieten matig
solide Passen slecht
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Inzinger is nu in balbezit. Toutain verovert de bal door een tackle van achteren. Toutain geeft een lange en hoge pass. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 1:0

6e minuut.
Heydərli passt de bal met de wreef. Cruzata heeft problemen om de bal te vangen. Cruzata passt de bal zonder na te denken. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Klungelig pakt Mełgieś de bal. Mełgieś passt de bal in één keer door. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 2:0

12e minuut.
Nanchev is nu in balbezit. Nanchev geeft een hoge lob. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 3:0

14e minuut.
Mełgieś speelt de bal door. Klungelig pakt Henderson de bal. Heydərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərli geeft de bal voor. Pinheiro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 4:0

16e minuut.
Pinheiro passt de bal in één keer door. Denayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Denayer geeft de bal voor. Pinheiro probeert de bal met de borst te controleren. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Goldner trapt de bal weg van het doel. Cruzata kopt de bal weg. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś draait met de bal, schiet en ... Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pinheiro passt de bal met de wreef. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata passt de bal in één keer door. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Goldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Cruzata speelt de bal door. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Goldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Ela de bal onder controle te krijgen. Pallante rent richting de bal. Márialigeti onderschept slim de pass. Ela rent richting de bal. Ela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Toutain passt de bal zonder na te denken. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata passt de bal zonder na te denken. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Toutain rent richting de bal. Klungelig pakt Toutain de bal. Toutain met een sublieme pass. Cruzata rent richting de bal. Cruzata schiet op doel. Goldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Volkmer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruzata. Cruzata krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Goldner niet meer kan verder spelen. Scholeѕ komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Toutain probeert naar een medespeler te passen. Mełgieś met een sublieme pass. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Scholeѕ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 5:0

45e minuut.
Cruzata onderschept slim de pass. Cruzata met een sublieme pass. Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Toutain is nu in balbezit. Toutain haalt uit met een fantastische trap. Scholeѕ bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żabianka Gdańsk 30%, FC Pipito 70%.
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 5:0

49e minuut.
Klungelig pakt Cruzata de bal. Sęk geeft een lange en hoge pass. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 6:0

51e minuut.
Toutain bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutain passt de bal met de wreef. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś draait met de bal, schiet en ... Scholeѕ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 7:0

54e minuut.
Heydərli geeft een lange en hoge pass. Scholeѕ speelt de bal door. Nanchev kopt de bal weg. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Heydərli de bal. Heydərli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Heydərli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sosnowski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kulpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpiński passt de bal in één keer door. Denayer speelt de bal door. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 8:0

62e minuut.
Nanchev probeert naar een medespeler te passen. Cruzata rent richting de bal. Cruzata passt de bal in één keer door. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Toutain verovert de bal door een tackle van achteren. Toutain met een sublieme pass. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 9:0

68e minuut.
Cruzata is nu in balbezit. Mełgieś rent richting de bal. Cruzata geeft een hoge lob. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata passt de bal zonder na te denken. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 10:0

71e minuut.
Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro schiet op doel. Scholeѕ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 11:0

73e minuut.
Toutain passt de bal met de wreef. Volkmer heeft problemen om de bal te vangen. Mełgieś onderschept slim de pass. Mełgieś schiet op doel. Scholeѕ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 12:0

77e minuut.
Volkmer speelt de bal door. Toutain bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutain geeft de bal voor. Pinheiro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 13:0

80e minuut.
Buitenspel voor Pinheiro. Goede buitenspelval van de verdediging. Durmadan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cruzata passt de bal met de wreef. Mełgieś is nu in balbezit. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro schiet op doel. Scholeѕ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 14:0

86e minuut.
Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski passt de bal in één keer door. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cruzata heeft problemen om de bal te vangen. Cruzata passt de bal met de wreef. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żabianka Gdańsk 24%, FC Pipito 76%.
FC Żabianka Gdańsk - FC Pipito 15:0