Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHELSEA+ Tartatico
DO-BoJu Tactiek Cholismo_modern
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 47.5
zeer goed Schieten goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


30e minuut.
Falcón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cullmann komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Collot is nu in balbezit. Castaño rent richting de bal. Castaño passt de bal in één keer door. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vlemmings speelt de bal door. Cullmann is nu in balbezit. Csáki begaat een overtreding. Csáki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHELSEA+ 59%, Tartatico 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CHELSEA+ - Tartatico 0:0

49e minuut.
Sharpe met de inworp. Castaño is nu in balbezit. Castaño geeft de bal voor. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Özkardeş probeert naar een medespeler te passen. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer probeert naar een medespeler te passen. Rodd is nu in balbezit. Rodd schiet op doel. Kušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Vlemmings is nu in balbezit. Vlemmings passt de bal zonder na te denken. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalo rent richting de bal. Haapasalo schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Castaño is nu in balbezit. Castaño passt de bal zonder na te denken. Brugnoli met een sublieme pass. Prinssen is nu in balbezit. Prinssen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nurchis is nu in balbezit. Nurchis speelt de bal door. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer geeft een lange en hoge pass. Rodd maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Marx passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sommer de bal. Sommer probeert naar een medespeler te passen. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. Kušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Brugnoli passt de bal zonder na te denken. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx geeft een lange en hoge pass. Rodd bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodd haalt uit met een fantastische trap. Kušek bokst de bal weg. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodd is nu in balbezit. Rodd schiet op doel. Kušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nurchis geeft de bal voor. Rodd is nu in balbezit. Rodd haalt uit met een fantastische trap. Kušek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - Tartatico 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHELSEA+ 59%, Tartatico 41%.
FC CHELSEA+ - Tartatico 1:0