Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flaszbek Leszno TS Konfederacja Krakow
mir Tactiek 523l
60% Balbezit 40%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 46.3
excellent Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter geeft een hoge lob. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kawulok onderschept slim de pass. Kawulok met een sublieme pass. Lehter is nu in balbezit. Lehter geeft een lange en hoge pass. Makowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sławiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Lehter controleert de bal met de borst. Lehter speelt de bal door. Stylak probeert naar een medespeler te passen. Kawulok geeft een hoge lob. Makowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Czerwiec is nu in balbezit. Sekiraqa is nu in balbezit. Sekiraqa met een sublieme pass. Nur rent richting de bal. Nur geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaszbek Leszno 38%, TS Konfederacja Krakow 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flaszbek Leszno - TS Konfederacja Krakow 0:0

54e minuut.
Roboz rent richting de bal. Roboz speelt de bal door. Lehter is nu in balbezit. Lehter geeft een lange en hoge pass. Makowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Mizia de bal. Szczerba rent richting de bal. Mizia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mizia krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Stylak is nu in balbezit. Stylak geeft een lange en hoge pass. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski haalt uit met een fantastische trap. Sławiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - TS Konfederacja Krakow 1:0

81e minuut.
Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugowski passt de bal zonder na te denken. Makowski rent richting de bal. Makowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - TS Konfederacja Krakow 2:0

84e minuut.
Lehter is nu in balbezit. Lehter geeft een hoge lob. Daar is Goiaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makowski rent richting de bal. Makowski haalt uit met een fantastische trap. Sławiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Mizia speelt de bal door. Lehter rent richting de bal. Lehter speelt de bal door. Klungelig pakt Mizia de bal. Mizia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaszbek Leszno 42%, TS Konfederacja Krakow 58%.
Flaszbek Leszno - TS Konfederacja Krakow 2:0