Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pipito F.C Kapy
obrigado Tactiek nani
35% Balbezit 65%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28.8 gemiddelde waardering 48.7
adequate Schieten excellent
poor Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Syska met een sublieme pass. Sęk is nu in balbezit. Masoni onderschept slim de pass. Şekercioğlu is nu in balbezit. Şekercioğlu schiet op doel. Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Masoni rent richting de bal. Masoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - F.C Kapy 0:1

5e minuut.
Sels raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Egelja komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska speelt de bal door. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni draait met de bal, schiet en ... Goldner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - F.C Kapy 0:2

9e minuut.
Márialigeti is nu in balbezit. Márialigeti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ruggiero de bal. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Barczyk onderschept slim de pass. Barczyk geeft een hoge lob. Volkmer rent richting de bal. Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggiero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Şekercioğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Masoni de bal. Sarthou is nu in balbezit. Masoni verovert de bal door een tackle van achteren. Masoni haalt uit met een fantastische trap. Goldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Masoni rent richting de bal. Masoni schiet op doel. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Henderson met de inworp. Klungelig pakt Przybyła de bal. Şekercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekercioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goldner trapt de bal weg. Ruggiero kopt de bal weg. Ela rent richting de bal. Ela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Sarthou passt de bal in één keer door. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk met een sublieme pass. Masoni heeft problemen om de bal te vangen. Masoni schiet op doel. Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egelja met de inworp. Şekercioğlu geeft een lange en hoge pass. Sarthou heeft problemen om de bal te vangen. Masoni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - F.C Kapy 0:3

36e minuut.
Barczyk is nu in balbezit. Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Sarthou is nu in balbezit. Masoni onderschept slim de pass. Masoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Barczyk passt de bal met de wreef. Daar is Ruggiero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syska probeert naar een medespeler te passen. Masoni is nu in balbezit. Masoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipito 65%, F.C Kapy 35%.
FC Pipito - F.C Kapy 0:3

47e minuut.
Syska verovert de bal door een tackle van achteren. Syska geeft een hoge lob. Şekercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekercioğlu draait met de bal, schiet en ... Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Egelja is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egelja met een snelle inworp. Şekercioğlu kan de bal niet met de borst controleren. Şekercioğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wullaert speelt de bal door. Barczyk met een sublieme pass. Masoni is nu in balbezit. Masoni schiet op doel. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - F.C Kapy 0:4

70e minuut.
Carmona passt de bal in één keer door. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk passt de bal met de wreef. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Masoni rent richting de bal. Masoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - F.C Kapy 0:5

73e minuut.
Daar is Şekercioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyła is nu in balbezit. Przybyła geeft een lange en hoge pass. Şekercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekercioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - F.C Kapy 0:6

82e minuut.
Egelja onderschept slim de pass. Egelja geeft de bal voor. Syska is nu in balbezit. Syska schiet op doel. Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - F.C Kapy 0:7

84e minuut.
Paixão heeft problemen om de bal te vangen. Paixão geeft de bal voor. Şekercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekercioğlu schiet op doel. Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - F.C Kapy 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipito 68%, F.C Kapy 32%.
FC Pipito - F.C Kapy 0:8