Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tartatico FC Żabianka Gdańsk
Cholismo_modern Tactiek ja
41% Balbezit 59%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 53.7
adequate Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Nanchev geeft een lange en hoge pass. Sharpe kopt de bal weg. Klungelig pakt Krusiński de bal. Mełgieś onderschept slim de pass. Mełgieś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cruzata passt de bal in één keer door. Heydərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərli passt de bal met de wreef. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartatico - FC Żabianka Gdańsk 0:1

10e minuut.
Cruzata verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzata passt de bal zonder na te denken. Neville rent richting de bal. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Neville rent richting de bal. Neville speelt de bal door. Leemans heeft problemen om de bal te vangen. Heydərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Heydərli met de inworp. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata passt de bal met de wreef. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś schiet op doel. Kušek bokst de bal weg.

40e minuut.
Neville zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heydərli is nu in balbezit. Leemans begaat een overtreding. Heydərli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Heydərli kan niet meer verder spelen. Sosnowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartatico 60%, FC Żabianka Gdańsk 40%.
Tartatico - FC Żabianka Gdańsk 0:1

68e minuut.
Vén probeert naar een medespeler te passen. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans passt de bal met de wreef. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vén heeft problemen om de bal te vangen. Vén speelt de bal door. Leemans met een sublieme pass. Prinssen is nu in balbezit. Prinssen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Durmadan komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Denayer is nu in balbezit. Denayer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leemans met de inworp. Vén geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartatico 39%, FC Żabianka Gdańsk 61%.
Tartatico - FC Żabianka Gdańsk 0:1