Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żabianka Gdańsk Tartatico
ja Tactiek Cholismo_modern
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 49.2
zeer goed Schieten goed
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Brugnoli heeft problemen om de bal te vangen. Castaño rent richting de bal. Castaño geeft een hoge lob. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - Tartatico 0:1

5e minuut.
Nanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutain is nu in balbezit. Toutain geeft een lange en hoge pass. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Pallante de bal. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ passt de bal zonder na te denken. Banderas rent richting de bal. Banderas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - Tartatico 0:2

8e minuut.
Pallante kopt de bal weg. Daar is Mełgieś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vén is nu in balbezit. Mełgieś onderschept slim de pass. Mełgieś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Denayer onderschept slim de pass. Denayer geeft een lange en hoge pass. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel. Kušek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - Tartatico 1:2

45e minuut.
Denayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans onderschept slim de pass. Leemans probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Joneѕ de bal. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żabianka Gdańsk 63%, Tartatico 37%.
FC Żabianka Gdańsk - Tartatico 1:2

55e minuut.
Klungelig pakt Csáki de bal. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Żabianka Gdańsk - Tartatico 2:2

61e minuut.
Joneѕ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinheiro is nu in balbezit. Csáki begaat een overtreding. Csáki krijgt een gele kaart. Pinheiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinheiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Nanchev geeft een hoge lob. Neville kopt de bal weg. Cruzata rent richting de bal. Mełgieś probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - Tartatico 3:2

64e minuut.
Brugnoli met een sublieme pass. Leemans is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heydərli. Heydərli krijgt een gele kaart. Leemans raakt geblesseerd tijdens het duel. Vén met een snel genomen vrije trap. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Cruzata de bal. Cruzata passt de bal zonder na te denken. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Kušek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - Tartatico 4:2

77e minuut.
Cwojdziński met een sublieme pass. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata passt de bal met de wreef. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Sayar probeert naar een medespeler te passen. Denayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Leemans zijn tegenspeler op de grond. Leemans krijgt een gele kaart. Denayer raakt geblesseerd tijdens het duel. Durmadan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Doeltrap. Sosnowski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Cruzata passt de bal in één keer door. Sharpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpe geeft een hoge lob. Toutain geeft de bal voor. Pinheiro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żabianka Gdańsk 45%, Tartatico 55%.
FC Żabianka Gdańsk - Tartatico 4:2