Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Konfederacja Krakow F.C Kapy
523l Tactiek nani
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 48.4
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen solid


15e minuut.
Nozal passt de bal zonder na te denken. Kushev speelt de bal door. Useglio rent richting de bal. Useglio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nur speelt de bal door. Useglio rent richting de bal. Useglio passt de bal zonder na te denken. Kushev is nu in balbezit. Kushev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Konfederacja Krakow 54%, F.C Kapy 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Konfederacja Krakow - F.C Kapy 0:0

47e minuut.
Daar is Bromo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekiraqa onderschept slim de pass. Sekiraqa passt de bal met de wreef. Useglio rent richting de bal. Useglio haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Carmona met een sublieme pass. Daar is Barczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk geeft een lange en hoge pass. Longhu rent richting de bal. Longhu schiet op doel. Sławiński bokst de bal weg.

65e minuut.
Barczyk passt de bal in één keer door. Syska probeert naar een medespeler te passen. Sels geeft een hoge lob. Şekercioğlu rent richting de bal. Şekercioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibaut onderschept slim de pass. Wibaut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kushev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kushev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sławiński met een harde bal richting middenveld. Nur kopt de bal weg. Bábik heeft problemen om de bal te vangen. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Szczerba met een sublieme pass. Sekiraqa met een sublieme pass. Bábik rent richting de bal. Useglio verovert de bal door een tackle van achteren. Useglio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Konfederacja Krakow 58%, F.C Kapy 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Konfederacja Krakow - F.C Kapy 0:0