Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Kapy TS Konfederacja Krakow
nani Tactiek 523l
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 45.6
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Useglio is nu in balbezit. Carmona legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Useglio raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Useglio neemt zijn aanloop. Sonzogno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - TS Konfederacja Krakow 0:1

14e minuut.
Syska met een sublieme pass. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk speelt de bal door. Masoni heeft problemen om de bal te vangen. Masoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Szczerba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska passt de bal met de wreef. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Masoni haalt uit met een fantastische trap. Roboz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barczyk neemt de hoekschop. Longhu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Barczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Masoni de bal. Roboz rent richting de bal. Masoni onderschept slim de pass. Masoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Syska probeert naar een medespeler te passen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk met een sublieme pass. Masoni is nu in balbezit. Masoni haalt uit met een fantastische trap. Sławiński bokst de bal weg.

32e minuut.
Nur kopt de bal weg. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Useglio de bal. Useglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Syska verovert de bal door een tackle van achteren. Syska passt de bal met de wreef. Longhu is nu in balbezit. Longhu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Kapy - TS Konfederacja Krakow 1:1

42e minuut.
Barczyk rent richting de bal. Barczyk geeft een hoge lob. Daar is Czerwiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longhu is nu in balbezit. Longhu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Kapy 53%, TS Konfederacja Krakow 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Kapy - TS Konfederacja Krakow 1:1

48e minuut.
Barczyk kan de bal niet met de borst controleren. Barczyk geeft een hoge lob. Tevenet kopt de bal weg. Syska is nu in balbezit. Syska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Czerwiec geeft de bal voor. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona passt de bal met de wreef. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk geeft een lange en hoge pass. Sławiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Carmona kopt de bal weg. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk passt de bal zonder na te denken. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sels probeert naar een medespeler te passen. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska passt de bal in één keer door. Longhu rent richting de bal. Longhu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Barczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barczyk passt de bal in één keer door. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska geeft de bal voor. Masoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Sławiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Syska is nu in balbezit. Syska passt de bal in één keer door. Longhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhu draait met de bal, schiet en ... Sławiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - TS Konfederacja Krakow 2:1

66e minuut.
Carmona speelt de bal door. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nur met een sublieme pass. Kushev rent richting de bal. Kushev speelt de bal door. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Syska onderschept slim de pass. Syska probeert naar een medespeler te passen. Sels is nu in balbezit. Sels geeft een lange en hoge pass. Masoni springt en kopt de bal. Sławiński bokst de bal weg. Longhu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - TS Konfederacja Krakow 3:1

73e minuut.
Bromo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev verovert de bal door een tackle van achteren. Kushev passt de bal met de wreef. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Czerwiec geeft een hoge lob. Nur kopt de bal weg. Kushev rent richting de bal. Kushev draait met de bal, schiet en ... Sonzogno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - TS Konfederacja Krakow 3:2

78e minuut.
Carmona passt de bal in één keer door. Sels is nu in balbezit. Sels probeert naar een medespeler te passen. Masoni rent richting de bal. Masoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czerwiec heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sels neemt de hoekschop. Masoni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Syska rent richting de bal. Syska passt de bal met de wreef. Barczyk geeft de bal voor. Longhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - TS Konfederacja Krakow 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Kapy 28%, TS Konfederacja Krakow 72%.
F.C Kapy - TS Konfederacja Krakow 4:2