Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flaszbek Leszno FC Pipito
mir Tactiek obrigado
65% Balbezit 35%
33% Spel op eigen helft 67%
35 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 27.7
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Márialigeti rent richting de bal. Potrykus onderschept slim de pass. Potrykus passt de bal zonder na te denken. Lehter rent richting de bal. Lehter schiet op doel. Goldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Potrykus verovert de bal door een tackle van achteren. Potrykus passt de bal zonder na te denken. Stylak speelt de bal door. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski draait met de bal, schiet en ... Goldner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC Pipito 1:0

10e minuut.
Márialigeti onderschept slim de pass. Márialigeti met een sublieme pass. Ela is nu in balbezit. Ela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Grzywna onderschept slim de pass. Grzywna passt de bal zonder na te denken. Zambrzycki probeert naar een medespeler te passen. Lehter is nu in balbezit. Lehter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mizia kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruggiero de bal. Mizia geeft de bal voor. Makowski is nu in balbezit. Makowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC Pipito 2:0

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Kulpiński de bal onder controle te krijgen. Mizia rent richting de bal. Mizia geeft de bal voor. Makowski rent richting de bal. Makowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Goldner met een harde bal richting middenveld. Ruggiero heeft problemen om de bal te vangen. Stylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylak schiet op doel. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC Pipito 3:0

25e minuut.
Goldner speelt de bal door. Zambrzycki probeert de bal met de borst te controleren. Zambrzycki speelt de bal door. Lehter heeft problemen om de bal te vangen. Lehter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Goldner trapt de bal weg van het doel. Mizia probeert de bal met de borst te controleren. Makowski rent richting de bal. Makowski draait met de bal, schiet en ... Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mizia is nu in balbezit. Mizia geeft de bal voor. Makowski rent richting de bal. Makowski draait met de bal, schiet en ... Goldner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC Pipito 4:0

30e minuut.
Lehter passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zambrzycki de bal. Met opzet legt Inzinger zijn tegenspeler op de grond. Inzinger is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zambrzycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zambrzycki met een snel genomen vrije trap. Lehter is nu in balbezit. Lehter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Goldner trapt de bal weg. Mizia kan de bal niet met de borst controleren. Mizia probeert naar een medespeler te passen. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter draait met de bal, schiet en ... Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Makowski is nu in balbezit. Makowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC Pipito 5:0

37e minuut.
Ruggiero passt de bal zonder na te denken. Daar is Mizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizia speelt de bal door. Daar is Lehter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehter haalt uit met een fantastische trap. Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Henderson rent richting de bal. Henderson geeft een hoge lob. Stylak geeft de bal voor. Makowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goldner met een harde bal richting middenveld. Zambrzycki kopt de bal weg. Lehter is nu in balbezit. Lehter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Żuraw speelt de bal door. Potrykus bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrykus geeft een lange en hoge pass. Lehter is nu in balbezit. Lehter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Stylak is nu in balbezit. Stylak speelt de bal door. Mizia met een sublieme pass. Lehter is nu in balbezit. Lehter draait met de bal, schiet en ... Goldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaszbek Leszno 26%, FC Pipito 74%.
Flaszbek Leszno - FC Pipito 5:0

46e minuut.
Lehter kopt de bal weg. Makowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sęk. Makowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mizia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Goldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Tasak geeft een hoge lob. Henderson speelt de bal door. Stylak speelt de bal door. Makowski is nu in balbezit. Makowski schiet op doel. Goldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lehter geeft de bal voor. Makowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC Pipito 6:0

53e minuut.
Lehter is nu in balbezit. Lehter passt de bal met de wreef. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC Pipito 7:0

56e minuut.
Stylak rent richting de bal. Stylak passt de bal in één keer door. Mizia probeert de bal aan de voet te houden. Lehter rent richting de bal. Lehter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goldner trapt de bal weg van het doel. Zambrzycki kopt de bal weg. Lehter rent richting de bal. Lehter schiet op doel. Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kulpiński heeft problemen om de bal te vangen. Mizia speelt de bal door. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lehter de bal. Lehter haalt uit met een fantastische trap. Goldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Lehter kopt de bal weg. Mizia probeert naar een medespeler te passen. Lehter is nu in balbezit. Lehter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC Pipito 8:0

69e minuut.
Potrykus onderschept slim de pass. Potrykus met een sublieme pass. Lehter rent richting de bal. Lehter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mizia onderschept slim de pass. Mizia speelt de bal door. Makowski heeft problemen om de bal te vangen. Makowski schiet op doel. Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC Pipito 9:0

74e minuut.
Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter heeft problemen om de bal te vangen. Lehter probeert naar een medespeler te passen. Makowski rent richting de bal. Makowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC Pipito 10:0

76e minuut.
Zambrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrzycki speelt de bal door. Lehter rent richting de bal. Lehter haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Flaszbek Leszno - FC Pipito 11:0

80e minuut.
Sęk kopt de bal weg. Mizia speelt de bal door. Lehter rent richting de bal. Lehter draait met de bal, schiet en ... Goldner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Staniak met een sublieme pass. Márialigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrykus begaat een overtreding. Márialigeti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulpiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Staniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaszbek Leszno 39%, FC Pipito 61%.
Flaszbek Leszno - FC Pipito 11:0