Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zelina Jurków PK FC CHELSEA+
zelina 01 Tactiek DO-BoJu
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten very good
very good Passen solid
good Verdedigen very good


7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sommer neemt de hoekschop. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann schiet op doel. Losapio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - FC CHELSEA+ 0:1

13e minuut.
Davila is nu in balbezit. Grygiel onderschept slim de pass. Grygiel geeft de bal voor. Cullmann rent richting de bal. Cullmann schiet op doel. Losapio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Vlemmings passt de bal zonder na te denken. Daar is Cullmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cullmann probeert naar een medespeler te passen. Rodd rent richting de bal. Rodd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vlemmings heeft problemen om de bal te vangen. Marx rent richting de bal. Vlemmings met een sublieme pass. Rodd is nu in balbezit. Rodd draait met de bal, schiet en ... Losapio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodd rent richting de bal. Rodd haalt uit met een fantastische trap. Losapio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - FC CHELSEA+ 0:2

24e minuut.
Bajron heeft problemen om de bal te vangen. Bieniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuřín de bal. Rodd rent richting de bal. Rodd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Papierkowski passt de bal met de wreef. Bajron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajron passt de bal met de wreef. Paultroni rent richting de bal. Paultroni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Özkardeş speelt de bal door. Sommer rent richting de bal. Sommer passt de bal zonder na te denken. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. Losapio bokst de bal weg.

29e minuut.
Davila speelt de bal door. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Paultroni verovert de bal door een tackle van achteren. Paultroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - FC CHELSEA+ 1:2

30e minuut.
Daar is Cullmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cullmann passt de bal zonder na te denken. Sommer rent richting de bal. Sommer geeft een hoge lob. Rodd springt en kopt de bal. Losapio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bieniak is nu in balbezit. Bieniak passt de bal zonder na te denken. Paultroni is nu in balbezit. Paultroni haalt uit met een fantastische trap. Pernambucano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zelina Jurków PK - FC CHELSEA+ 2:2

40e minuut.
Bajron is nu in balbezit. Bajron passt de bal met de wreef. Papierkowski speelt de bal door. Paultroni rent richting de bal. Paultroni draait met de bal, schiet en ... Pernambucano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Grygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel probeert naar een medespeler te passen. Vlemmings rent richting de bal. Vlemmings geeft de bal voor. Cullmann springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelina Jurków PK 50%, FC CHELSEA+ 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zelina Jurków PK - FC CHELSEA+ 2:2

48e minuut.
Špirnák speelt de bal door. Marx is nu in balbezit. Marx probeert naar een medespeler te passen. Rodd rent richting de bal. Rodd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vlemmings speelt de bal door. Nurchis is nu in balbezit. Nurchis speelt de bal door. Rodd is nu in balbezit. Rodd draait met de bal, schiet en ... Losapio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Özkardeş passt de bal met de wreef. Visca onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özkardeş met de inworp. Marx geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nurchis is nu in balbezit. Nurchis geeft een lange en hoge pass. Rodd bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodd schiet op doel. Losapio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - FC CHELSEA+ 2:3

65e minuut.
Vlemmings geeft de bal voor. Ceariba heeft problemen om de bal te vangen. Rodd bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - FC CHELSEA+ 2:4

75e minuut.
Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx geeft de bal voor. Rodd is nu in balbezit. Rodd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - FC CHELSEA+ 2:5

81e minuut.
Daar is Cullmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlemmings is nu in balbezit. Vlemmings passt de bal zonder na te denken. Sommer rent richting de bal. Sommer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx geeft de bal voor. Rodd is nu in balbezit. Rodd draait met de bal, schiet en ... Losapio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - FC CHELSEA+ 2:6

87e minuut.
Marx speelt de bal door. Daar is Rodd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann draait met de bal, schiet en ... Losapio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - FC CHELSEA+ 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelina Jurków PK 56%, FC CHELSEA+ 44%.
Zelina Jurków PK - FC CHELSEA+ 2:7