Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHELSEA+ Zelina Jurków PK
DO-BoJu Tactiek zelina 01
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 43.9
excellent Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Sommer met de inworp. Vlemmings is nu in balbezit. Vlemmings geeft de bal voor. Nurchis geeft de bal voor. Falcón krijgt zijn hoofd ertegen. Losapio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Bieniak probeert naar een medespeler te passen. Špirnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Špirnák passt de bal in één keer door. Paultroni rent richting de bal. Paultroni draait met de bal, schiet en ... Pernambucano bokst de bal weg.

9e minuut.
Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bieniak. Bieniak krijgt een gele kaart. Cullmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marx komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Sommer de bal. Sommer passt de bal met de wreef. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel. Losapio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

23e minuut.
Cullmann rent richting de bal. Cullmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Falcón de bal. Falcón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - Zelina Jurków PK 1:0

28e minuut.
Özkardeş speelt de bal door. Sommer rent richting de bal. Sommer met een sublieme pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel. Losapio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Vlemmings passt de bal met de wreef. Nurchis speelt de bal door. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - Zelina Jurków PK 2:0

35e minuut.
Marx is nu in balbezit. Marx met een sublieme pass. Nurchis probeert naar een medespeler te passen. Cullmann rent richting de bal. Cullmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sommer rent richting de bal. Sommer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bieniak de bal. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHELSEA+ 45%, Zelina Jurków PK 55%.
FC CHELSEA+ - Zelina Jurków PK 2:0

46e minuut.
Ceariba geeft de bal voor. Klungelig pakt Vlemmings de bal. Vlemmings passt de bal zonder na te denken. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Özkardeş passt de bal met de wreef. Bieniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Falcón zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Falcón moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Falcón schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Bajron passt de bal zonder na te denken. Špirnák rent richting de bal. Špirnák geeft een hoge lob. Paultroni is nu in balbezit. Paultroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - Zelina Jurków PK 2:1

69e minuut.
Nurchis is nu in balbezit. Nurchis geeft een hoge lob. Cullmann heeft problemen om de bal te vangen. Cullmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHELSEA+ - Zelina Jurków PK 3:1

79e minuut.
Paultroni is nu in balbezit. Grygiel verovert de bal door een tackle van achteren. Grygiel passt de bal in één keer door. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHELSEA+ 54%, Zelina Jurków PK 46%.
FC CHELSEA+ - Zelina Jurków PK 3:1