Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Kapy Tartatico
nani Tactiek Cholismo_modern
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 48.7
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Leemans speelt de bal door. Banderas met een sublieme pass. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel. Bábik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sonzogno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Syska met een sublieme pass. Carmona rent richting de bal. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Brugnoli probeert naar een medespeler te passen. Leemans is nu in balbezit. Leemans speelt de bal door. Daar is Banderas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banderas haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Masoni rent richting de bal. Brugnoli begaat een overtreding. Masoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carmona met een snel genomen vrije trap. Longhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhu draait met de bal, schiet en ... Kušek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - Tartatico 1:0

27e minuut.
Wibaut rent richting de bal. Wibaut geeft een hoge lob. Daar is Krusiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni haalt uit met een fantastische trap. Kušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Longhu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longhu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - Tartatico 2:0

39e minuut.
Csáki is nu in balbezit. Csáki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nozal de bal. Banderas rent richting de bal. Banderas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Kapy 56%, Tartatico 44%.
F.C Kapy - Tartatico 2:0

55e minuut.
Castaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brugnoli geeft een lange en hoge pass. Banderas heeft problemen om de bal te vangen. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel. Sonzogno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Masoni kopt de bal weg. Longhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Csáki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Barczyk is nu in balbezit. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni onderschept slim de pass. Masoni schiet op doel. Kušek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - Tartatico 3:0

63e minuut.
Klungelig pakt Joneѕ de bal. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans passt de bal in één keer door. Banderas rent richting de bal. Banderas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sels geeft een lange en hoge pass. Sharpe rent richting de bal. Masoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masoni krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Banderas rent richting de bal. Wibaut is nu in balbezit. Joneѕ onderschept slim de pass. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - Tartatico 3:1

78e minuut.
Masoni passt de bal in één keer door. Wouters heeft problemen om de bal te vangen. Syska probeert naar een medespeler te passen. Longhu is nu in balbezit. Longhu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Barczyk is nu in balbezit. Barczyk speelt de bal door. Castaño probeert naar een medespeler te passen. Banderas rent richting de bal. Banderas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Kapy 55%, Tartatico 45%.
F.C Kapy - Tartatico 3:1